Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Marinuoti svogūnai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalytas svogūnų galvutes supjaustykite žiedais ar pusžiedžiais. Į puodą reikia pridėti prieskonių: lauro lapelių, pipirų, truputį kmynų, jei turite, galima įmesti 1-2 gvazdikėlius, gabalėlį cinamono. Užpilkite vandeniu ir išvirkite marinatą. Tada įdėkite cukraus ir truputį acto, uždenkite ir dar 3-5 min. pakaitinkite. Karštu marinatu užpilkite svogūnus. Svogūnai valgomi atšaldyti.

Komentarai (3)


  • Ingrida 2010-08-04 16:33

    Galetu buti parasyta kiek pilti vandens. bet manau pavyks skaniai pagaminti


  • pele 2009-01-14 19:07

    Tai matyt tiek, kad apsemtu turini ir dar butu siek tiek virs jo


  • as 2009-01-14 15:10

    O ant kiek cia vandens? ant litro?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...