Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Marinuoti žali pomidorai
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
8 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek pomidorų pastos (žali)
500 mililitrų acto
4 litrai vandens
8 valgomieji šaukštai druskos
šiek tiek prieskonių (sausi, konservavimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruoštus pomidorus sudedam į stiklainius, užpilame verdančiu vandeniu ir palaikę apie 20 minučių nupilame. Tada į stiklainį dedame po šaukštą prieskonių, užpilame išvirtu marinatu iš vandens, druskos, cukraus, acto ir užsukame.

Marinuoti žali pomidorai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruoštus pomidorus sudedam į stiklainius, užpilame verdančiu vandeniu ir palaikę apie 20 minučių nupilame. Tada į stiklainį dedame po šaukštą prieskonių, užpilame išvirtu marinatu iš vandens, druskos, cukraus, acto ir užsukame.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (14)


  • liuks 2012-01-06 15:28

    laaabaiii skani zali marinuoti pomidorai


  • Lina 2011-08-24 00:08

    taip, tokius ir naudoju ;-)


  • neziniukas 2011-08-23 22:56

    konkreciai kokie prieskoniai turi buti , ar tiks kur agurkus raugiame :-(


  • Ingrida 2011-07-23 12:42

    supeer :super2:


  • as 2011-07-19 23:58

    Labai, labai skanu:) mano vyrui truputi per daug acto sake jauciasi, bet man , tai super :super: :super: :super:


  • laima 2010-08-16 10:16

    labai skanu yra zali konservuoti pomidorai :-) .as darau pagal kita recepta,ilgas procesas,bet vyrui labai patinka,praso kiekvienais metais juos padaryt :-)


  • laima 2010-08-16 10:15

    labai skanu yra zali konservuoti pomidorai :-) .as darau pagal kita recepta,ilgas procesas,bet vyrui labai patinka,praso kiekvienais metais juos padaryt :-)


  • rasma 2010-04-01 11:45

    :ok: o:-) :soku2: :pasiduodu: reikia mamai mana šio recepto ;-) :myliu:


  • rasma 2010-04-01 11:44

    :-) ;-) ;-) ;-) visai nk man patiko :myliu: :-)


  • Lina 2009-10-18 23:19

    ta prasme pirma karta uzpilk tik verdanciu vandeniu :-)


Daugiau receptų