Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Mielinės spurgos su džemu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš miltų, kiaušinio, 5 šaukštų aliejaus, cukraus, druskos, pieno bei mielių užminkome mielinę tešlą ir du kartus ją pakildiname.
Pakilusią tešlą iškočiojame ir stikline išspaudžiame apskritimus.
Apskritimų kraščiukus aptepame plaktu kiaušinio baltymu.
Į apskritimo vidurį dedame uogienės, uždengiame kitu apskritimu ir sulipdome kraštus.
Paruoštas spurgas pakildiname 15 min. ir verdame įkaitintuose riebaluose. Pabarstome miltiniu cukrumi ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (63)


  • Indra 2016-09-14 09:49

    Labai skanios...super...pabandykite...SKANAUS....:)


  • Liliana 2016-08-07 15:54

    Kokie kvaili klausimai užduodami. Jūs atidžiai perskaitykite parašyta.viskas aiškei juk. mieline tešlą turi pakilt- iš ten ir pakildiname,o ne pakildinkime -joptvaimat-.o dėl didžio irgi parašyta. išmokite žmones įdėmiai skaityti


  • joptvaimat 2016-02-26 21:04

    Ka reiskia pakildinkime?????


  • Grazina 2014-10-19 21:44

    As kai darau is varskes,tai jos nedidukes,nes jeigu darysi didesnes tai neiskeps viduriukas.O cia matosi jos nemazos.Ar jos tokio dydzio kaip parduotuveje parsiduoda ar mazesnes?


  • Dovile 2013-01-22 17:02

    o kiek mazdaug laiko jas reikia virti?


  • ingulia 2012-04-25 15:05

    kodel zmones tampa tokiais despotais?Cia tik receptas,o kai paskaiciau komentarus tai zado netekau.Aciu nuostabioms seimininkems,kuriu deka galima pasisemt ivairiu naujoviu ir praturtint savo stala,sekmes visiems gaminant :super:


  • Rita 2012-04-05 20:59

    ingai :parselis: :pabuciuotas:


  • inga 2012-04-05 13:26

    aciu labai uz atsakyma,daznai kur buna ko klausiu niekada nesulaukiu atsakymu,o cia ziuriu autore recepto labai aiskiai viska isaiskina ir padeda :-) :super:


  • Rita 2012-04-05 08:06

    taip, žinoma, galima ir šlapias :-) dėti. Apie 15- 20 g.


  • inga 2012-04-05 00:26

    o galima slapias mieles,vietoj sausu deti? :geda:


Daugiau receptų