Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Mieliniai greitučiai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinį išplakite su cukrumi bei druskyte, suberkite miltus bei kepimo miltelius ant viršaus, tada supilkite pašildytą pieną ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
Įpilkite aliejaus ir šilto vandens.
Masė turi buti šiek tiek tirštesnė nei grietinė, jei masė per skysta, pridėkite daugiau miltų.
Viską gerai išmaišius palikite pastovėti apie 15min., kad išbrinktų miltai.
Įkaitinkite keptuvę ir ant lėtos ugnies, dėdami šaukštais tešlą, kepkite blynus.
Blynelius rekomenduoju valgyti su karameliniais obuoliukais ir šokoladu.
Obuolius nulupame, supjaustome gabalėliais ir patroškiname keptuvėje su šaukštu cinamono bei 5 šaukštais cukraus.
Blynelius taip pat galima valgyti su grietine bei spirgiukų ir svogūnų padažu!
Pastaba:
Jei norite saldesnių blynų, patariu į tešlą įmaišyti 2 šaukštus cukraus pudros.
Puikūs blyneliai!
Skanaus!

Receptą atsiuntė Elinda

Komentarai (20)


  • Vytautas 2012-02-21 15:42

    keiciam pavadinima i milteliniai greituciai.


  • rita 2012-02-19 18:10

    mieliniai,bet dedasi kepimo milteliai,nu normaliai


  • As 2010-10-24 14:26

    Gaidys visiskas gavosi... nusivyliau


  • erikas 2010-03-23 22:38

    Iskepiau siuos blynelius, bet jie man niekaip nepavyko juos padaryti issiputusius. Kita karta kepant dar pabandziau ideti mieliu, bet visvien neissipute. Gal kas zino, kaip juos priversti "astoreti"


  • (anonimas) 2010-02-28 10:14

    o kur mieles


  • laima 2010-02-17 17:59

    LABAI SKANUS! ir greiti


  • oil 2010-02-17 15:01

    kas te apsiko tuos blynus?


  • laimonas 2009-12-31 16:51

    as kaip 12 metu vaikas pamaciau ir nueau gaminti ziauriai skanu k:


  • eglė 2009-06-13 14:30

    na kaip čia pasakius


  • gintre 2009-06-10 22:21

    Sorry parasiau mieliniai


Daugiau receptų