Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Mielinis pyragas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
aguonų;
obuolių košės;
vyšnių džemo.

Iš tešlai skirtų produktų suminkome mielinę tešlą ir du kartus pakildiname. Tešlą daliname į 6-8 dalis. Imame po gabalėlį tešlos, iškočiojame ir dedame įdarą, gerai ažspaudome kraštus ir dedame į formą.Taip darome su visais tešlos gabalėliais. Įdarus galima pasirinkti kokius tik norima.Pvz. su varške, džemu, aguonomis. Viską sudėjus, dedame šiltai ir leidžiame pyragui pakilti. Pakilus, dedame į 180 laipsnių temp. orkaitę ir kepame apie40-45 min. Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (9)


  • Guoda 2012-07-25 12:29

    Ačiū už receptą, nors su mielėmis nelabai man gaunasi pyragai, bet šitas labai skanus išėjo (ir net iš pirmo karto )


  • desru megejas 2010-11-20 13:40

    einu bandyt


  • rita 2010-07-29 09:38

    aciu seimyneliai uz gerus zodzius, megaukites i sveikata


  • seimynele 2010-07-28 19:33

    Ačiū už puikų mielinio skanaus, didelio ir nesudėtingo pyrago receptą. Gardžiuojamės ir nepabosta (atsiprašom už "veidelius": mūsų 5-mečiui jie pasirodė juokingiausi... pyragui atiduodam 10+ balų)


  • Aiste 2009-12-16 11:24

    Aciu uz ats m8l


  • Rita 2009-12-16 08:12

    40 g. šlapių. Išbandžiau ir su 20 g, pilnai pakanka.
    o sausų 1 pakelis.


  • Aiste 2009-12-15 23:46

    O mieliu sausu ar slapiu 40g.?.. Ir jei slapiu, tai kiek tada sausu, nes as turiu tik sausas..


  • daiva 2009-12-02 22:29

    labai skaniai atrodo


  • sun 2009-09-27 16:54

    Labai gražiai ir skaniai atrodo. Gera idėja kaip suvynioti įdarus atskirai Man labai patiko, pabandysiu


Daugiau receptų