Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Miltinukai su lašiniais
AUTORIUS:
Natalja
INGREDIENTAI:
40 gramų kiaulės lašinių
2 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
0.3 stiklinės vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
0.3 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius suplakti su druska.
Miltus išsijoti, juose padaryti duobutę ir į ją supilti vandenį, sudėti grietinę, kiaušinius ir pusę porcijos smulkiai supjaustytų lašinukų.
Išminkyti tešlą ir palaikyti ją šaldytuve 20 min.
Tada tešlą padalinti į keletą dalių ir kiekvieną dalį iškočioti į pailgą dešrą, kurią supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tešlos gabaliukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol miltinukai iškils į paviršių.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir į jį sudėti miltinukus, pakepinti 4 min. ir sudėti į atskirą indą.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė miltinukai, pakepinti likusius lašinukus ir sudėti juos ant miltinukų, išmaišyti.

Miltinukai su lašiniais

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius suplakti su druska.
Miltus išsijoti, juose padaryti duobutę ir į ją supilti vandenį, sudėti grietinę, kiaušinius ir pusę porcijos smulkiai supjaustytų lašinukų.
Išminkyti tešlą ir palaikyti ją šaldytuve 20 min.
Tada tešlą padalinti į keletą dalių ir kiekvieną dalį iškočioti į pailgą dešrą, kurią supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tešlos gabaliukus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol miltinukai iškils į paviršių.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir į jį sudėti miltinukus, pakepinti 4 min. ir sudėti į atskirą indą.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė miltinukai, pakepinti likusius lašinukus ir sudėti juos ant miltinukų, išmaišyti.

Receptą atsiuntė Natalja

Komentarai


Daugiau receptų