Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Naminiai čeburėkai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.
Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, suberkite 1 nubrauktą šaukštą druskos, mieles ir viską gerai išplakite.
Pilkite miltus ir minkykite, kol gausis vientisa tešla.
Išminkytą tešlą palikite bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formos formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline).
Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus, įdėkite po šaukštą faršo ir tada suspauskite tešlos kraštus šakute.
Taip padarykite visus čeburėkus.
Tada į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite, kol jie iškils į paviršių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Justelez

Komentarai (57)


  • gabija 2015-02-08 20:07

    nestumkit ant zmogaus kuris ikele si recepta juk tas puslapis vadinasi ne profesionalu sedevrai


  • Viktorija 2015-02-03 22:03

    Kepiau vien noredama suzinoti kas teisus siuose komentaruose...
    Ceburekai (ar mesos pyrageliai cebureku formos) labai skaus.
    Vienintelis dalykas ka dariau kitaip tai truputi vandens pyliau i farsa, nes mensyte labai liesa buvo ir turejau dar maziau aliejaus nei nurodyta ir puikiai viskas pavyko verdant 24cm puode ( pavartant)
    Skanus, labai lengvai ir greitai pagaminami. Tesla issiminke labai geari tai net miltu nereikejo kociojant.
    Nurodytas receptas labai tikslus, labai aciu autorei!


  • andrėja 2014-12-24 13:35

    Ko puolat? Nepatinka nedartkit, neragaukit... Jeigu nemokat daryt tai jau čia jūsų reikalas... O šeip čeburekai labai skanūs buvo.. Šaunuolė


  • alma 2014-08-22 16:51

    Alvydai, ko taip puoli, juk kiekviena seimininke savaip kepa, netgi pagal ta pati recepta kiekviena kart vis kitaip gaunasi. neimprovizuodamas neismoksi


  • edita 2014-01-11 13:37

    receptas tiesiog puikus duosiu maza patarima i mesa ydekite sauksta grietines ir gera gala vandens, taip atsiras daugiau sulciu


  • Ineta 2013-09-27 12:08

    Jus koki nenormalus,gal vieniem gaunasi pasidaryt,o kitiem ne,tai nereik cia belekaip peikt


  • Auralija 2013-08-22 11:21

    Atrodo skaniai bet skonis


  • Evelina 2013-08-13 21:29

    Paprasciausei zmogus pasidare forma kaip kibinu,ir visa politika!O yra ceburekai!Gincijasi kaip nevisprocei net slykstu skaityt!?Ka akli nematot ir nesuprantat elementaraus dalyko!


  • Evelina 2013-08-13 21:22

    Tai jau tikrai prisiskaicius komentaru juokas ima! vienas raso kad kiti abelei ir panasei kad kefyras dedasi mesa,bet matosi kad patciam nevisai su galva gerai!Kiek metu kepu ceburekus su kefyrine tesla,super!Senas babos kulinares receptas!O i mesa teisingai kad butu slapi ir sultinga dedu visad sauksta grietines ir pakepintus svogunus,tinka manau net ir vandend keli sauktai kaip sako kaip kas! teisingai kas turi galva ant peciu ir nusimano kad kibinai tai orkaiteja kepasi o ne aliejuje kaip ceburekai!


  • Raminta 2013-07-04 16:28

    Bandžiau pati ir išėjo . Tai jeigu jum mažai arba per daug aliejaus, įsipilkite kiek jums reikia, taigi ne visada reikia daryt taip kaip padaryta. Pafantazuokite.


Daugiau receptų