Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminiai čeburėkai
AUTORIUS:
Justelez
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
650 gramų kvietinių miltų
400 mililitrų kefyro
šiek tiek druskos
0.5 litro aliejaus
10 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.
Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, suberkite 1 nubrauktą šaukštą druskos, mieles ir viską gerai išplakite.
Pilkite miltus ir minkykite, kol gausis vientisa tešla.
Išminkytą tešlą palikite bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formos formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline).
Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus, įdėkite po šaukštą faršo ir tada suspauskite tešlos kraštus šakute.
Taip padarykite visus čeburėkus.
Tada į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite, kol jie iškils į paviršių.
Skanaus.

Naminiai čeburėkai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui į dubenį sudėkite faršą, suberkite druską, pipirus, įmuškite kiaušinį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir viską gerai išminkykite.
Tešlai į dubenį supilkite kefyrą, suberkite 1 nubrauktą šaukštą druskos, mieles ir viską gerai išplakite.
Pilkite miltus ir minkykite, kol gausis vientisa tešla.
Išminkytą tešlą palikite bent 1 val. šiltai, kad pakiltų.
Ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite tešlą ir su apskritimo formos formele išpjaustykite tešlą (galima išpjaustyti ir su stikline).
Paimkite iš tešlos padarytus apskritimus, įdėkite po šaukštą faršo ir tada suspauskite tešlos kraštus šakute.
Taip padarykite visus čeburėkus.
Tada į puode įkaitintą aliejų dėkite po kelis čeburėkus ir ant silpnesnės ugnies virkite, kol jie iškils į paviršių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Justelez

Komentarai (66)


  • mantas 2017-06-19 11:48

    skaniai rodosi


  • Paulius 2017-01-14 23:21

    skaniai atrodo


  • Antanas 2016-06-07 14:39

    Niblogi koldunai


  • Antanas 2016-06-07 14:38

    Niblogi koldunai


  • Vaida 2016-03-01 15:36

    Puikus receptas tikrai pirma kart ir ne tik daranciom viskas gausis ir puikiai bei skaniai valgysis!:) Aciu uz receptuka!


  • indrė 2015-11-13 14:23

    Gaminu tik pagal šį receptą :) Ačiū!


  • Lana 2015-10-15 06:27

    Kas cino kiek cia ju iseina???


  • Saulė 2015-05-22 10:00

    O kam tos mielės dedasi? Kefyras pilamas,daug skanesni ir sveikesni!!!


  • janina 2015-03-23 15:11

    Mmm kokie skanus ceburekai.gal galit idet kaikokiu kitokiu receptu:)


  • janina 2015-03-22 13:43

    O mieliu butina deti i tesla


Daugiau receptų