Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminiai koldūnai
AUTORIUS:
VaidaP
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 vieneto svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
2 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės vandens (karštas)
šiek tiek vandens (trečdalis)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).

Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.

Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.

Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Naminiai koldūnai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).

Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.

Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.

Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Receptą atsiuntė VaidaP

Komentarai (37)


  • Anonimas 2017-05-21 13:34

    Nesuprantu kam tas vandua :o bet skanu buvo :)


  • Kristina 2016-02-09 13:49

    Puikus receptas :) as ne kokia vireja, bet koldunai skanus gavos :)


  • Rita 2015-02-06 17:35

    Aciu uz gera koldunu recepta,tikrai labai skanu,tik dar i tesla dejau 1 sauksta grietines


  • Greta 2014-12-22 16:38

    Gal bandete siuo receptu virti aliejuje? Kaip gavosi? :-) noreciau padaryti kucioms su grybais :-)


  • sss 2014-10-26 09:00

    Miledi -> nepirk pigiausiu miltu.


  • Daniele 2014-09-15 10:46

    Miledi --->. Miltai silpno glitimo!


  • Giedreškė921023 2014-03-21 16:52

    Na,ką aš taip pat šiandien sugalvojau pagaminti šituos koldūniukus savo brangiajam,tikiuos viskas pavyks puikiai:)
    Dažnai naudojuos šioje svetainėje pateiktais receptukais ir dar niekas nenuvylė:) :super:
    Ačiū:) ;-)


  • dalia 2013-09-20 14:47

    aš tešlą gaminu su vandeniu ir kad būtų minkšta, visada dedu šaukštą grietinės ir truputį druskos, kad nesijaustų miltų skonio ;-)


  • xxx 2013-08-01 17:00

    jei koldunai jau pavire apie 10 min.,bet atrodo per kieti,isjungit virykle ir palaikykit puode dar apie 5 min.,tikrai kieti nebus,as visad dedu kiausini ir kieti nebuna,ne visada mat vienodos kokybes miltai buna ;-)


  • Jolita 2013-02-17 18:23

    labai skanūs su grybų padažu. pabandyti verta :-) :-p


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...