Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Naminiai koldūnai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).

Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.

Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.

Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Receptą atsiuntė VaidaP

Komentarai (32)


  • Giedreškė921023 2014-03-21 16:52

    Na,ką aš taip pat šiandien sugalvojau pagaminti šituos koldūniukus savo brangiajam,tikiuos viskas pavyks puikiai
    Dažnai naudojuos šioje svetainėje pateiktais receptukais ir dar niekas nenuvylė
    Ačiū


  • dalia 2013-09-20 14:47

    aš tešlą gaminu su vandeniu ir kad būtų minkšta, visada dedu šaukštą grietinės ir truputį druskos, kad nesijaustų miltų skonio


  • xxx 2013-08-01 17:00

    jei koldunai jau pavire apie 10 min.,bet atrodo per kieti,isjungit virykle ir palaikykit puode dar apie 5 min.,tikrai kieti nebus,as visad dedu kiausini ir kieti nebuna,ne visada mat vienodos kokybes miltai buna


  • Jolita 2013-02-17 18:23

    labai skanūs su grybų padažu. pabandyti verta


  • MiLedi 2013-02-08 23:49

    Kodėl man niekada nesigauna jokios tešlos? Viską darau pagal receptus, bet nepvyksta... Miltų visada tenka dėti dvigubai daugiau, nes tešla būna limpanti. Tada pyragai gaunasi žiauriai sausi ir kietoki. O va kalbant apie šiuos koldūnus, tai išvirus tešloje jautėsi miltų skonis ir šiaip kažkokia keista, nors viriau tikrai daugiau nei 10 minučių...


  • Dovile 2013-01-16 22:37

    as dariau pagal si recepta tai man gavosi minksti ir skanus..kazkas dar rase kad i vandeni aliejaus ipilt kad butu minksti tai taip ir padariau..gal ir be aliejaus butu buve minksti bet dabar visada pilsiu alieju..


  • Ena 2012-03-27 17:57

    Naudoju šitą receptą tešlai suminkyti, tai tešla puiki O į vidų dedu ką fantazija leidžia Skaniausia su kiaulienos faršu, raudonaisiais aitriais pipirais ir svogūnais


  • CheRre 2011-05-23 18:09

    Ne, tai reiškia, kad stiklinę padalinus į tris dalis, tai ta viena padalinta dalis ir yra 1/3, o ne 13.


  • mamyte 2011-05-23 17:48

    13 tai reiskia kad tris stiklines vandens nes esu tik pradedanti gaminti tai nesuprantu?


  • megeja 2011-04-09 15:36

    kiausinio tikrai nereikia deti,jis tesla kietina,jau isbandyta


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...