Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Netikra lazanija

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Lazanijos lakštus apvirti. Apvirtus sutepti aliejumi kad nesuliptų. Į dubenį sudėti faršą, smulkintus česnakus, svogūną, suberti druską, pipirus ir viską gerai išmaišyti. Į kepimo formą dėti lazanijos lakštus, aptepti pomidorų padažu, ant viršaus dėti faršą, stambiai pjaustytus pomidorus, kukurūzus, vėl dėti lazanijos lakštus ir taip kartoti kol nebeliks lakštų. Tada apibarstyti stambia tarka tarkuotu fermentiniu sūriu ir pašauti į 250 laipsnių karštumo orkaitę. Kepti apie 30 min.

Receptą atsiuntė justelez

Komentarai (15)


  • niam niam 2012-10-07 13:21

    puikumelis!! tik as dar pievagrybiu pridejau k:


  • Justinas 2011-12-20 15:32

    Tikrai buvo skanu nepasigailejau.Isbandykit


  • gintarela 2011-11-02 00:05

    rytoj ir as meginsiu kepti turetu buti tikrai skanu aciu uz recepta oku:


  • Egidijus 2010-12-03 13:32

    oi sory ....


  • Egidijus 2010-12-03 13:30

    Cesnakai 1stikline?
    ar tikrai? gal viena galva ar viena skiltele?


  • sandra 2010-08-09 15:09

    Vyrui vakariene si lazanija,pirstus apsilaizys,prisipazinsiu,gaminsiu pirma karta,bet manau kad nesudetinga,ir viskas puikiai pavyks.Aciu uz receptuka. arselis:


  • Kriste 2010-07-22 23:23

    GAL KAS GAMINO PAGAL RECEPTA IR DEJO TIEK KIEK PARASYTA?SMALSU KAIP GAVOSI...
    PARASYKIT


  • Kriste 2010-07-22 23:21

    GAMINU SI PATIEKALA.IR MAN ATRODO LB NEPROPORCINGOS PROPORCIJOS.LAKSTU 500G O FARSO TIK 200G.O PAVEIKSLELYJE ATODO TIEK DAUG FARO.AS DEJAU 375G LAKSTU IR 500G FARSO IR TAI ATRODO PER MAZAI(PER PLONAI FARSO).TAD NZN KAIP CIA GAUNASI..


  • (anonimas) 2010-07-22 23:16


  • (anonimas) 2010-01-19 12:35


Daugiau receptų