Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Obuolių ir cukinijų pagardas
AUTORIUS:
dansukker
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Šis pagardas maloniai pikantiškas ir pakankamai saldus, tad papuoš sūrį ir tiks prie mėsos, o gal pagyvins kasdienį sumuštinį. Svarbu viską supjaustyti smulkiais Šis pagardas maloniai pikantiškas ir pakankamai saldus, tad papuoš sūrį ir tiks prie mėsos, o gal pagyvins kasdienį sumuštinį. Svarbu viską supjaustyti smulkiais kvadratėliais; jei neturite tiek kantrybės, pasinaudokite pjaustymo aparatais ar sutarkuokite stambia tarka, tik tuomet jūsų pagardas bus glotnesnės konsistencijos. (...daugiau) dansukker
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas cukinijų
1 kilogramas obuolių
1 žiupsnelis jūros druska
2 valgomieji šaukštai grūdėtosios garstyčios
1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
2 arbatiniai šaukšteliai maltų kmynų
1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
2 arbatiniai šaukšteliai malta ciberžolė
250 mililitrų obuolių acto
1 valgomasis šaukštas druskos
500 gramų dansukker uogienių cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Paruoštus obuolius ir cukinijas sudėkite į dubenį ir pabarstykite druska, kad cukinijos labiau suminkštėtų. Įkaitinkite didelį, gilų puodą, įpilkite aliejaus, pakepinkite visus prieskonius, kol jie pagels ir pasklis aromatas (apie 2–4 minutes). Suberkite obuolius ir cukinijas į puodą su prieskoniais, supilkite obuolių actą ir cukrų uogienėms. Išmaišykite ir lėtai virkite apie 25–30 minučių. Paragaukite, jei reikia, įdėkite dar maltos aitriosios paprikos ar druskos. Jei susidaro putų, jas nugriebkite. Palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Obuolių ir cukinijų pagardas

Recepto autorius: Šis pagardas maloniai pikantiškas ir pakankamai saldus, tad papuoš sūrį ir tiks prie mėsos, o gal pagyvins kasdienį sumuštinį. Svarbu viską supjaustyti smulkiais ( ...daugiau ) dansukker
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paruoštus obuolius ir cukinijas sudėkite į dubenį ir pabarstykite druska, kad cukinijos labiau suminkštėtų. Įkaitinkite didelį, gilų puodą, įpilkite aliejaus, pakepinkite visus prieskonius, kol jie pagels ir pasklis aromatas (apie 2–4 minutes). Suberkite obuolius ir cukinijas į puodą su prieskoniais, supilkite obuolių actą ir cukrų uogienėms. Išmaišykite ir lėtai virkite apie 25–30 minučių. Paragaukite, jei reikia, įdėkite dar maltos aitriosios paprikos ar druskos. Jei susidaro putų, jas nugriebkite. Palikite aušti maždaug 10 minučių. Supilkite į šiltus, kruopščiai išplautus stiklainius ir uždarykite.

Receptą atsiuntė dansukker

Komentarai


Daugiau receptų