Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė
AUTORIUS:
Aušra
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
8 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 stiklinės kalendrų (smulkinta)
1 valgomasis šaukštas medaus
400 gramų vištiena (krūtinėlė)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (vištienai)
1 valgomasis šaukštas citrinų ((sultys))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vištienos krūtinėlę padaliname norimo dydžio kepsnelius.
Pasigaminame marinatą iš citrinų sulčių, medaus, kalendros, išspaustų česnakų bei prieskonių ir ištriname juo vištienos krūtinėlę.
Paliekame bent 2 valandoms pasimarinuoti.
Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos krūtinėlę padaliname norimo dydžio kepsnelius.
Pasigaminame marinatą iš citrinų sulčių, medaus, kalendros, išspaustų česnakų bei prieskonių ir ištriname juo vištienos krūtinėlę.
Paliekame bent 2 valandoms pasimarinuoti.
Kepame apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame su mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Aušra

Komentarai (9)


  • Zuikiene 2014-10-04 23:21

    Gražiai atrodo,manau bus skanu,reikes pabandyti.


  • Megeja 2014-10-04 15:49

    Pritariu kad laiko per daug parasyta krutineles Mesa nereik tiek kepti


  • lora 2014-10-01 22:26

    Rašoma,kad reikia ištrinti krutinėlę marinatu.Bet man jis gavosi skystas.O koks marinatas turėjo gautis?Tirštas ar skystas?


  • murkmeil 2014-04-15 16:40

    visai skanu


  • gilute 2012-11-17 05:46

    M M M kaip skanu, daugiau tokiu skaniu receptuku :super:


  • rima 2012-11-08 13:13

    Labai skanu ;) verta pabandyt


  • ku ku 2012-05-17 20:29

    manau, galima ir keptuvej issikept :-)


  • as 2011-10-30 17:19

    viskas skanu buvo,o jei nenorit tiek laiko kept,pašlakstykit mėsytę,kai ji keps,labai skanu,as sausu baltu vynu šlaksciau,nei sausa,nei ka...


  • (anonimas) 2011-10-09 00:39

    nereikia taip ilgai kept.issauseja
    :-D


Daugiau receptų