Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Pesto padažas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visus ingredientus (išskyrus sūrį) sudėkite į produktų smulkintuvą (blenderį) ir susmulkinkite.
Po truputį supilkite alyvuogių aliejų, suberkite sūrį, pagardinkite druska, šviežiai sumaltais juodaisiais pipirais ir viską išmaišykite.
Iš nurodytų ingredientų kiekio pagaminsite maždaug 500 ml Pesto padažo.

Komentarai (6)


  • jolka 2014-11-27 14:31

    Siaip pesto gaminamas ne vien is baziliku, ar rukolos, bet man is baziliku tinka daug kur. As dedu anakardzio pakepintus riesutus ir tik kelias skilteles cesnako. Surio nededu nes jo galima bet kada ideti. sudedu i mazus stiklainiukus ir laikau kameroje- visa ziema turiu pesto be jokiu koncervantu


  • tota 2011-02-11 13:20

    Šaunu pabandyti ir rasti ką nors nauja, kad ir pesto su graikiniais riešutais, o ką? Pastebėjimas Zivilei - klasikinis pesto negaminamas su kedro riešutais (tiksliau, sibirinės pušies (Pinus sibirica) sėklomis). Tam yra naudojama pinoli (italinė pušis - Pinus pinea). Aišku, originaliam variante - Ligurijos ir Genujos regionuose.


  • Zivile 2010-09-12 15:37

    Klaida! nei graikiski ,nei zemes riesutai i pesto nededami - reikalingi kedro riesutai


  • 101 ganjabasas 2010-06-23 22:28


  • Lile 2009-10-29 18:31

    Oj, su labai daug kuo. Pradedant salotomis, makaronais, picomis, kiaušinių patiekalais, baigiant mėsos patiekalais.


  • Gina 2009-10-29 18:03

    O su kuo jis valgomas?


Daugiau receptų