Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Pienių uogienė

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Prisirinkite pienių žiedų, sudėkite juos į puodą su litru verdančio vandens, pavirkite 15 min. ir nukoškite.
Į skystymą supilkite cukrų ir pavirkite dar apie 1 valandą.
Po to supilkite šviežiai spaustas citrinos sultis.
Skystymą supilkite į indą ir atšaldykite.
Laikykite stiklainiukuose.
Ši uogienė labai gerai gripuojant bei sergant plaučių uždegimu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Ligita

Komentarai (12)


  • nesvarbu 2012-05-08 19:25

    Kazko man tas medus/uogiene visai netirsteja....rodos visko dejau pagal recepta...any ideas why?


  • gitana 2012-03-16 19:14

    butinai banysiu


  • dalia 2011-11-10 16:25

    taip,brangieji,tai daugiau medus-o jis naudingas sergant bronchitu,gripuojant,plauciu uzdegimu-palengvina atsikosejima ir tt.Mamyte dar vadina pieniu vynu sveikatukes smaliziams


  • Vaikas 2011-08-10 22:09

    Tikrai įdomiai atrodo. Būtinai reiks pamėginti pavasarį


  • lukas 2011-05-12 11:35

    Dar 1 klausima turiu ten ziedu taai visa ta skrybele ar tik geltonus ziedus


  • lukas 2011-05-12 10:48

    Man tai skanu tik per ilgai paviriau Bet uogiene


  • staras 2011-03-26 14:34

    gera uogienė.,.


  • . 2010-03-03 12:34

    butinai pabandysiu.
    sako zmones, kad skanu


  • (anonimas) 2010-03-03 09:55

    idomu


  • edita 2010-02-02 14:01

    skaidre, ne per saldu, nes mano tevai kai darydavo tai sakydavo pieniu medus. mes ji valgydavom kaip medu ant batono su pienuku arba su varskes suriu ... niam niam toki savotiska skoni turi bet kai pripranti tai


Daugiau receptų