Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Poltavos garnyras
AUTORIUS:
Natalja
INGREDIENTAI:
300 gramų česnakų
0.5 kilogramo morkų
0.5 kilogramo obuolių (rūgštūs, žali)
1 kilogramas paprikų (raudona)
5 kilogramai pomidorų pastos
0.5 kilogramo svogūnų
0.5 stiklinės druskos
4 čili pipirų (ankštys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.

Poltavos garnyras

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pomidorus, svogūnus, morkas, obuolius, papriką ir čili pipirus supjaustyti stambiai.
Tada daržoves susmulkinti mikseryje.
Gautą masę sudėti į puodą ir virti ant silpnos ugnies 1-1,5 val.
Česnakus smulkiai supjaustyti ir sudėti likus 5 min. iki virimo pabaigos.
Druską berti į gatavą masę po truputį, vis paragaujant.
Garnyrą galima uždaryti hermetiškai, o galima laikyti šiaip, šaldytuve.

Receptą atsiuntė Natalja

Komentarai


Daugiau receptų