Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Poltavos kotletai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1.5 gramo česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
10 gramų kiaulės lašinių
140 gramų jautienos
20 gramų džiūvesėlių
2 arbatiniai šaukšteliai vandens
šiek tiek druskos
5 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną du kartus permalti, įpilti 2 arbatinius šaukštelius vandens, sudėti kubeliais supjaustytus lašinukus, susmulkintą česnaką, juoduosius pipirus, druskos pagal skonį, išmaišyti.

Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti.
Patiekiant aplieti ištirpintu sviestu.

Poltavos kotletai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną du kartus permalti, įpilti 2 arbatinius šaukštelius vandens, sudėti kubeliais supjaustytus lašinukus, susmulkintą česnaką, juoduosius pipirus, druskos pagal skonį, išmaišyti.

Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti.
Patiekiant aplieti ištirpintu sviestu.

Komentarai


Daugiau receptų