Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Purus obuolių pyragas su perliniu cukrumi

Recepto autorius: Fantstiško skonio obuolių pyragas. Ingredientai skirti 24 cm apvaliai formai. Jurgitos receptai
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti ketvirčiais. Kiekvieną ketvirtį išilgai, negiliai įpjauti (žr. nuotrauką).

  2. Kiaušinius su cukrumi (130 gr), vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purumo, kol masė padidėja kelis kartus. Supilti aliejų ir vėl viską gerai išplakti.

  3. Suberti miltus, kepimo miltelius ir vėl viską išplakti mikseriu.

  4. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą.

  5. Ant viršaus šiek tiek įspaudžiant sudėlioti obuolius. Viską pabarstyti cinamonu su cukrumi ir perliniu cukrumi.

  6. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių, arba kol gražiai paruduos.

  7. Vidų patikrinti mediniu pagaliuku: jei jis sausas - pyragas iškepęs. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai (1)


  • Jonė 2016-11-04 14:09

    Geras receptas


Daugiau receptų