Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Purus obuolių pyragas su perliniu cukrumi
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Fantstiško skonio obuolių pyragas. Ingredientai skirti 24 cm apvaliai formai. Fantstiško skonio obuolių pyragas. Ingredientai skirti 24 cm apvaliai formai. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
180 gramų miltai
130 mililitrų aliejaus
130 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus
Pabarstymui:
šiek tiek perlinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti ketvirčiais. Kiekvieną ketvirtį išilgai, negiliai įpjauti (žr. nuotrauką).
2.
Kiaušinius su cukrumi (130 gr), vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purumo, kol masė padidėja kelis kartus. Supilti aliejų ir vėl viską gerai išplakti.
3.
Suberti miltus, kepimo miltelius ir vėl viską išplakti mikseriu.
4.
Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą.
5.
Ant viršaus šiek tiek įspaudžiant sudėlioti obuolius. Viską pabarstyti cinamonu su cukrumi ir perliniu cukrumi.
6.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių, arba kol gražiai paruduos.
7.
Vidų patikrinti mediniu pagaliuku: jei jis sausas - pyragas iškepęs. Skanaus!

Purus obuolių pyragas su perliniu cukrumi

Recepto autorius: Fantstiško skonio obuolių pyragas. Ingredientai skirti 24 cm apvaliai formai. Jurgitos receptai
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai: Pabarstymui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti ketvirčiais. Kiekvieną ketvirtį išilgai, negiliai įpjauti (žr. nuotrauką).

  2. Kiaušinius su cukrumi (130 gr), vaniliniu cukrumi ir druska išplakti iki purumo, kol masė padidėja kelis kartus. Supilti aliejų ir vėl viską gerai išplakti.

  3. Suberti miltus, kepimo miltelius ir vėl viską išplakti mikseriu.

  4. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą.

  5. Ant viršaus šiek tiek įspaudžiant sudėlioti obuolius. Viską pabarstyti cinamonu su cukrumi ir perliniu cukrumi.

  6. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių, arba kol gražiai paruduos.

  7. Vidų patikrinti mediniu pagaliuku: jei jis sausas - pyragas iškepęs. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai (3)


  • Medeina 2017-06-28 22:26

    Nuostabus piragas tik notetusi daugiau obuoliu


  • Elia 2017-06-08 09:28

    Kada aliejus pilasi?


  • Jonė 2016-11-04 14:09

    Geras receptas


Daugiau receptų