Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pusrytiniai blynai
AUTORIUS:
Raminta
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek migdolų (plokštelės)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
100 mililitrų pieno
3 valgomieji šaukštai uogienės (aviečių)
6 valgomieji šaukštai džemo (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirtus kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
Supilame pieną, įmaišome atskirai išplaktus kiaušinių baltymus, suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepame lietinius blynus.
Iškeptus lietinius aptepame su aviečių uogiene sumaišytu obuolių džemu (arba uogiene), suvyniojame, apibarstome migdolų plokštelėmis ir patiekiame.
Skanaus.

Pusrytiniai blynai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Atskirtus kiaušinių trynius išplakame su cukrumi.
Supilame pieną, įmaišome atskirai išplaktus kiaušinių baltymus, suberiame miltus ir išmaišome tešlą.
Keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepame lietinius blynus.
Iškeptus lietinius aptepame su aviečių uogiene sumaišytu obuolių džemu (arba uogiene), suvyniojame, apibarstome migdolų plokštelėmis ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Raminta

Komentarai


Daugiau receptų