Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Ritos varškės apkepas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Manus užpilame pienu ir palaikome apie 30 min., kad pabrinktų.
Kiaušinių trynius gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską, vanil. cukrų ir viską gerai išplakame.
Galiausiai sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
Pilame į kepimo indą, pabarstome razinas ir kepame apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Valgome su uogiene, jogurtu ar grietine.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (139)


  • Skanumelis 2015-08-27 12:53

    Kepiau jau koki 100 kartu... tik as pieno vos vos maziau pilu, bet pats skaniausias is visu !!!'


  • jolita 2015-08-20 16:21

    Geriau rinktis pertrinta varske.pvz prezident kibirėliuose


  • vida 2015-07-07 14:57

    nu cia varskes apkepas o ne pyragas


  • Siga 2015-06-21 23:54

    Nu ar sunku parašyt, kad varškė turi būti TIKRA -Naminė,o ne koks skystalas. Todėl ir ne iškepa kaip priklauso. Žadni tie lietuviai, pavydūs.


  • gerute svelnute 2015-06-15 10:32

    super duper


  • laima 2015-02-19 11:33

    labai skanus


  • lina 2015-01-13 16:38

    Super apkepas,kepu dabar


  • daiva 2014-12-04 23:19

    Kepimo skarda reikia patepti aliejumi?


  • Sima 2014-11-25 20:15

    Tesla ir turi buti tokia skysta?


  • D**** 2014-11-21 20:44

    Visada si apkepa kepu, tik pagal jusu recepta, gaunasi superinis rezultatas!!!!


Daugiau receptų