Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Ritos varškės apkepas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Manus užpilame pienu ir palaikome apie 30 min., kad pabrinktų.
Kiaušinių trynius gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską, vanil. cukrų ir viską gerai išplakame.
Galiausiai sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
Pilame į kepimo indą, pabarstome razinas ir kepame apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Valgome su uogiene, jogurtu ar grietine.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (141)


  • Gintarė 2016-02-09 17:46

    Man taip pat neiškepė. Virsus grazus, apskrudes, taip kaip ir turi buti, o prapjovus apkepa, tizi, neiskepus varske pasirode. Labai nusivyliau, nes gaminimo eiga atkartojau identiskai, vadinasi recepto autore netiksliai nurode eiga arba recepta. Ateityje reiketu jausti atsakomybe uz tai, ka rasote, nes gaila ir produktu, ir ideto laiko.


  • Inga 2015-11-02 11:33

    Ir as kepiau labai paprasta ir skanu tik as vietoj razinu varske dejau kur su braskiu ir ivairiu uogu skoniu nerelu kaip skanu buvo☺


  • Skanumelis 2015-08-27 12:53

    Kepiau jau koki 100 kartu... tik as pieno vos vos maziau pilu, bet pats skaniausias is visu !!!'


  • jolita 2015-08-20 16:21

    Geriau rinktis pertrinta varske.pvz prezident kibirėliuose


  • vida 2015-07-07 14:57

    nu cia varskes apkepas o ne pyragas


  • Siga 2015-06-21 23:54

    Nu ar sunku parašyt, kad varškė turi būti TIKRA -Naminė,o ne koks skystalas. Todėl ir ne iškepa kaip priklauso. Žadni tie lietuviai, pavydūs.


  • gerute svelnute 2015-06-15 10:32

    super duper


  • laima 2015-02-19 11:33

    labai skanus


  • lina 2015-01-13 16:38

    Super apkepas,kepu dabar


  • daiva 2014-12-04 23:19

    Kepimo skarda reikia patepti aliejumi?


Daugiau receptų