Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Ritos varškės apkepas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Manus užpilame pienu ir palaikome apie 30 min., kad pabrinktų.
Kiaušinių trynius gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską, vanil. cukrų ir viską gerai išplakame.
Galiausiai sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
Pilame į kepimo indą, pabarstome razinas ir kepame apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Valgome su uogiene, jogurtu ar grietine.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (148)


  • Gabrielė 2016-08-21 13:41

    Skaniausias apkepas koki esu kepus


  • Spencer 2016-07-30 17:54

    Labai saknu kai uzpilate persiku dzemo!


  • Greta 2016-03-31 18:29

    Ne pirmą ir net ne dešimtą kartą kepu pagal šį receptą, visada viskas puikiai pavyksta.


  • Tatjana 2016-03-26 17:49

    Nuostabus receptas, as naudoju 600 g varskes ir 5 sauktus manu - labai skanu


  • Alison 2016-03-07 19:22

    Jei nenorit sugadint produktu patarciau deti pora saukstu daugiau manu,nes kose gausis ne apkepas ir man asmeniskai truko cukraus


  • Alison 2016-03-07 19:22

    Jei nenorit sugadint produktu patarciau deti pora saukstu daugiau manu,nes kose gausis ne apkepas ir man asmeniskai truko cukraus


  • Alina 2016-03-05 21:46

    Labai skanus verta pasigaminti


  • Gintarė 2016-02-09 17:46

    Man taip pat neiškepė. Virsus grazus, apskrudes, taip kaip ir turi buti, o prapjovus apkepa, tizi, neiskepus varske pasirode. Labai nusivyliau, nes gaminimo eiga atkartojau identiskai, vadinasi recepto autore netiksliai nurode eiga arba recepta. Ateityje reiketu jausti atsakomybe uz tai, ka rasote, nes gaila ir produktu, ir ideto laiko.


  • Inga 2015-11-02 11:33

    Ir as kepiau labai paprasta ir skanu tik as vietoj razinu varske dejau kur su braskiu ir ivairiu uogu skoniu nerelu kaip skanu buvo☺


  • Skanumelis 2015-08-27 12:53

    Kepiau jau koki 100 kartu... tik as pieno vos vos maziau pilu, bet pats skaniausias is visu !!!'


Daugiau receptų