Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Ritos žuvies kotletai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Smulkintą svogūną ir smulkiai tarkuotą morką pakepiname ant aliejaus. Žuvį sumalame kartu su kopūstu ir česnaku, dedame dribsnius, kepintus svogūnus su morkomis, prieskonius ir viską gerai išmaišome.Šlapiomis rankomis formuojame kotletukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (16)


  • pakeleivė 2014-12-13 21:41

    pasidomėkit kur ir kaip auginama pengasija ,gal gaminkit iš kitos žuvies.Skanaus


  • Kriste 2013-10-04 16:20

    As ir kepiau is pengasijos . Siek tiek recepta pakoregavau savaip .Morkas tarkavau burokine tarka,vietoj dripsniu idejau dziuveseliu ir dariau is kilogramo zuvies ( proporcijos ir ejo visos dvigubos nei recepte ),tai imusiau viena kiausini.Baigiant kepti,padariau balta padaza ir uzpyliau ant visu kotletu .Super kotletukai


  • Arina 2011-09-29 13:41

    skamba skaniai reiks isbandyti


  • neri 2011-03-24 09:42

    as sendiena bandysiu si receptuka, patiko recepto sudetis. po to parasysiu kaip is tikro ar atitinka skonis receptui.


  • Ince 2011-02-18 18:33

    Skanūs, bet sunku iškepti, byra.... Tai manau reikėtu dar ir kiaušinį įmušt bei kokį šaukštą miltų ar krakmoliuko įdėt


  • Goda 2011-01-02 12:50

    tai per daug aliejaus ipiliai arba riebia zuvi nadojai ir dziuveseliu jai per daug uzlipini tai jai per auksta temperatura dziuvesiai apdega


  • jurga 2010-11-15 17:47

    Gaminau, bet neturejau dribsniu, tai idejau pora saukstu ziuveseliu ir sauksta krakmolo.....
    labai skanu gavos, dariau is pangasijos ir tas kopustas suteike tokio gero prieskonio. prieskoniu dejau tik zoleliu....


  • Rita 2010-09-09 22:02

    žalią , sėkmės gaminant


  • jolka 2010-09-09 20:38

    sveikuciai,labai noreciau pabandyti situos kotletukus bet kazin koki kopusta cia naudot,zalia ar virta


  • liu 2010-06-04 13:21


Daugiau receptų