Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Mano pats skaniausias marinatas. Juo marinuoju visas daržoves. Marinato užtenka maždaug 3 - 4 stiklainiams po 0,6 litro. Mano pats skaniausias marinatas. Juo marinuoju visas daržoves. Marinato užtenka maždaug 3 - 4 stiklainiams po 0,6 litro. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek agurkų
šiek tiek garstyčių sėklų
šiek tiek krapų žiedynai
Marinatui:
600 mililitrų vandens
180 gramų cukraus
150 mililitrų acto 9%
1.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į švarius (geriausia - sterilizuotus) stiklainius sudedame krapus, garstyčių sėklas, agurkus.
2.
Užviriname vandenį su cukrumi ir druska, supilame actą ir dar kelias minutes paverdame.
3.
Užpilame agurkus, palaikome 10 min., nupilame marinatą atgal į puodą, užviriname, vėl užpilame agurkus ir sandariai užsukame.
4.
Palaikome apverstus, kol atvės.

Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai

Recepto autorius: Mano pats skaniausias marinatas. Juo marinuoju visas daržoves. Marinato užtenka maždaug 3 - 4 stiklainiams po 0,6 litro. Jurgitos receptai
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Marinatui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į švarius (geriausia - sterilizuotus) stiklainius sudedame krapus, garstyčių sėklas, agurkus.

  2. Užviriname vandenį su cukrumi ir druska, supilame actą ir dar kelias minutes paverdame.

  3. Užpilame agurkus, palaikome 10 min., nupilame marinatą atgal į puodą, užviriname, vėl užpilame agurkus ir sandariai užsukame.

  4. Palaikome apverstus, kol atvės.

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai


Daugiau receptų