Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Salotos "Zuikio džiaugsmas"
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kininių kopūstų
250 gramų ananasų (šviežių ar konservuotų)
250 gramų vištos filė
5 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas kedro riešutų
1 valgomasis šaukštas krapų
1 valgomasis šaukštas žemės riešutų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų mišinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Vištienos filė (labai tinka krūtinėlė) supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir apkepti keptuvėje.
2.
Kopūstą nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą susmulkinti kubeliais.
3.
Kedrų ir žemės riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
4.
Vištieną, kopūstą ir ananasus sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus (geriausiai tik ką sumaltus, jei turite pipirų malūnėlį), krapus ir gerai išmaišyti. Salotų viršų nubarstyti kepintomis kedrinėmis pinijomis ir riešutais. Skanaus!

Salotos "Zuikio džiaugsmas"

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos filė (labai tinka krūtinėlė) supjaustyti kubeliais, berti druskos, pipirų ir apkepti keptuvėje.

  2. Kopūstą nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Ananasą susmulkinti kubeliais.

  3. Kedrų ir žemės riešutus pakepinti sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.

  4. Vištieną, kopūstą ir ananasus sumaišyti, dėti majonezą, berti druską, pipirus (geriausiai tik ką sumaltus, jei turite pipirų malūnėlį), krapus ir gerai išmaišyti. Salotų viršų nubarstyti kepintomis kedrinėmis pinijomis ir riešutais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų