Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Šaltibarščiai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite.
Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis.
Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (48)


  • Julija 2016-05-25 10:17

    Nebūtina čia komentuoti savo '#039;mužykišką' nuomonę,kad šaltibarščiai '#039;šlikštynė'#039;.Nemėgsti-nevalgyk. Kažkas suvalgys už tave,o tu varvink seilę ufonaute.


  • Ema 2016-04-01 07:49

    Tikiu kad tie kurie sako, jog saltibarsciai yra slikstyne, niekada ju nera ragaves atrodo apgailetinai kai zmones reiskia nuomone nors to dalyko (siuo atveju) Saltinarsciu nera bande


  • Raimonda 2015-12-30 14:48

    Saltibarsciai,- oi juk tai pats skaniausias patiekalas vasara. Man netgi Lietuva primena.
    Aciu uz recepta, siandien darysim


  • Gabriele 2015-07-05 14:04

    Labai skanu!


  • pamatysit 2015-06-27 17:03

    Po to vaiksto apsibarsciave...


  • Kas juos valgo 2015-06-18 15:28

    Tuos barscius.Cia biednu maistas


  • Augustas 2015-06-13 19:37

    Kas gali valgyti tokia slykstyne kaip saltibarsciai? Nuo saltibarsciu vemt vercia!!!!!!!!!! Nesu ne trupucio ragaves saltibarsciu ir nevalgysiu tos slykstynes vadinamos saltibarsciais!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  • Elenai 2014-07-19 10:37

    Gaminkit is geru produktu normaliom proporcijom, zalumynu nepagailekit, ir nereiks jokiu vegetu deti. Saltibarsciams nereikia jokiu prieskoniu, druskos pakanka. O ziema bent jau as saltibarsciu isvis nevalgau, nes koks tikslas juos gamint su sintetiniais Maximos agurkais ir prisikrovus glutamatu


  • Jonas 2014-06-21 01:34

    nusipirkit marinuotų burokėlių,nereikės acto dėti


  • vardas 2014-04-13 19:58

    Tai actas i rasala o ne i saltibarscius... Koks gi skonis, burokai su vandeniu


Daugiau receptų