Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Šaltibarščiai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite.
Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis.
Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (39)


  • vardas 2014-04-13 19:58

    Tai actas i rasala o ne i saltibarscius... Koks gi skonis, burokai su vandeniu


  • mhm 2014-03-27 14:26

    nereikia jokiua askorbu rugsciu, cukru, actu ir kitokiu nesamoniu, kai isipilu i lekste, isibarstau juoduju pipiru. ir sveikiau, ir skaniau.
    cukrus i saltibarscius? jus zmones juokaujat


  • bandis 2013-11-04 13:30

    skanus tie saltibarsciai, bet paleidzia greit vidurius, driuzem reikia triesti


  • audra 2013-04-06 00:41

    labai skanu ideti grietineles super gaunasi


  • Edituks 2013-04-05 21:50

    Aš dedu marinuotus burokelius obuolių sultyse, nereliai skanu . Neskiedžiu šaltibarčių vandeniu, tai jai bijote priaugti svorio darykite be kefiro. Močiutės tai vadino rasalienė, viskas su vandeniu, truputis acto, svogūno laiškų, burokėlis. Tik neprisimenu ar agurkas ten buvo dedamas


  • rima 2012-08-30 20:26

    Superiniai saltibarsciai


  • lol 2012-06-11 18:56

    o as darau saltibarscius is pasuku - ir skanu, ir neriebu, ir vandens nereikia pilti.


  • tai 2012-05-07 13:22

    juk paprastas tas receptas,visi jį žino,o vandens pila,kad būtų neriebūs šaltibarščiai.


  • milda 2012-05-07 13:18

    agurkus pjaustau kuo smulkiau,man taip skaniau,o patiekalas super


  • Elena 2012-01-25 11:12

    iš patirties galiu pasakyti, kad šitiems šaltibarščiams pritrūks "kažko" - lyg ir skanu, bet va trūksta tokio intensyvesnio skonio. kiekvienos šeimininkės paslaptis, ką tada naudoti. mano šios vasaros atradimas, kurį naudoju iki šiol - va šitie prieskoniukai - Vegeta Natur prieskonius kefyrui ir varškei. jie kaip tik ir priduoda tokį gerą skonį, ne prėski tokie šaltibarščiukai gaunasi , ypač kai žiemą daržovės "išsikvėpę"


Daugiau receptų