Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Sandros erškėtuogių uogienė

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Erškėtuoges išdarinėti ir perplauti keliskart, pakeičiant vandenį. Po to sumalti, ir apiberti cukrumi. Taip laikyti per naktį, kol atsiras sirupo.
Virti ant nedidelės ugnies nuolat maišant apie 30 - 40 min. Jei trūksta, dar įberti cukraus. Dar karštas sudėti į stiklainiukius.
Labai geras daiktas žiemą, kai skauda gerklytę. Pasidarykit arbatytės.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (3)


  • mi 2010-09-13 14:43

    LABAI skanu erskeciu vaisiai.Aisku,as virdama ilasinau siek tiek citrinu sulciu ir dejau nedaug apelsino (citrinos) zieveles.


  • Ieva 2010-08-22 21:21

    O čia skanu, tie eršketrožių vaisiai?


  • LINA 2009-03-04 10:15


Daugiau receptų