Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Silkė pataluose

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Virtus burokus sutarkuojame, dedame į indo dugną, pabarstome druska ir aptepame sluoksniu majonezo, dedame sutarkuotus kiaušinių trynius, kiaušnių baltymus, pabarstome druska, pipirais ir dedame sluoksnį majonezo, dedame sutarkuotas virtas morkas, pabarstome druska, tepame majonezu, dedame smulkiai supjaustytą svogūną ir ant viršaus dedame supjaustytą sikę, pabarstome pipirais.
Dedame nakčiai į šaldytuvą, gražiai išverčiame iš indo puošiame žalumynais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (38)


  • sandra 2014-05-04 13:56

    skanus dalykelis yra ismegintas receptukas


  • jolita 2011-12-31 17:52

    nu pasidariau silkute bet teks ragauti tik vakare


  • mans 2011-12-31 14:22

    labai skanuu


  • jolita 2011-12-29 22:36

    nu teks si syki ir man pabandyt ,labai skaniai atrodo


  • yuyuu 2011-12-24 13:17

    man patiko arselis:


  • Juons 2011-10-28 11:37

    Vėsė atruoda atsėvalgė tuos sėlkės, kad tep tyle če.
    Aš po pertraukas viel darau,... dokras gimtadeiniouv,... no stebūklų nebus, nes mona šeimyna ( dokra so žėnto, sūnos so martelė ė trys anūka, ketvėrta laukous) žėna kon tetis padies unt stala.


  • Danute 2011-01-17 10:18

    Zinai,Jonai,apsiriko,manau ana Danute,kad kita susirado....ale gal misraine per velai gaminti pradejai...


  • Juons 2011-01-16 09:02

    O žėnuotomi Danutelė ė to monėi dėdėle patinki.
    Toriejau ėr aš Danute, bet sosėrada kėta,.... no tėik tuo...
    dabar rek patem mėšrainės darytė, geraa, kad sogebo. Ė ne tik mėšrainės.
    Kalieduoms vežiaus i Vėlnio pas draugu ton sėlkė patalus, no žėnuokėt, bova apakė.


  • (anonimas) 2010-12-30 22:30

    reikia ideti i vidu stikkline ir aplinkui daryti salotas. o kai susings stikline isimti


  • Danute 2010-12-30 17:43

    Man tai tas zemaitis Jonas labai patiko,vos ne kaip misraine...


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...