Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sočiosios salotėlės
AUTORIUS:
Ieva
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Tai labai sočios, skanios bei labai greitai paruošiamos salotos. Tinka ir gardiems pietums bei vakarienei. Tad manau, kad šios salotėlės tikrai tiks Velykų šventinui stalui Tai labai sočios, skanios bei labai greitai paruošiamos salotos. Tinka ir gardiems pietums bei vakarienei. Tad manau, kad šios salotėlės tikrai tiks Velykų šventinui stalui praturtinti. (...daugiau) Ieva
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 galva brokolių
1 vienetas pekino kopūstų
200 gramų vištos filė (keptos ar virtos)
50 gramų feta sūrio
5 valgomieji šaukštai majonezo
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 saujos lukštentos saulėgrąžos
2 saujelės džiovintų spanguolių
2 žiupsneliai kvapiųjų pipirų
0.5 žiupsnelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pirmiausia reikėtų brokolio galvą nuplikyti karštame vandenyje, po to supjaustyti. Taip pat supjaustome pekino kopūstą. Nedideliais kubeliais supjaustome vištienos krūtinėlę ir suberiame į keptuvę, supilame alyvougių aliejų bei saulėgrąžas. Kepiname tol, kol saulėgrąžos gražiai apskrunda.
2.
Vėliau vištieną su saulėgrąžomis sumaišome kartu su brokoliais ir pekino kopūstu. Sudedame spanguoles, kubeliais supjaustome fetos sūrį ir įdedame į salotų mišinį.
3.
Pabaigai įdedame 5 šaukštus majonezo (dėti pagal skonį), žiupsnelį druskos ir kvapiųjų pipirų. Ir viską gerai išmaišome. Galų galiausiai galime valgyti :)

Sočiosios salotėlės

Recepto autorius: Tai labai sočios, skanios bei labai greitai paruošiamos salotos. Tinka ir gardiems pietums bei vakarienei. Tad manau, kad šios salotėlės tikrai tiks Velykų šventinui stalui ( ...daugiau ) Ieva
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pirmiausia reikėtų brokolio galvą nuplikyti karštame vandenyje, po to supjaustyti. Taip pat supjaustome pekino kopūstą. Nedideliais kubeliais supjaustome vištienos krūtinėlę ir suberiame į keptuvę, supilame alyvougių aliejų bei saulėgrąžas. Kepiname tol, kol saulėgrąžos gražiai apskrunda.

  2. Vėliau vištieną su saulėgrąžomis sumaišome kartu su brokoliais ir pekino kopūstu. Sudedame spanguoles, kubeliais supjaustome fetos sūrį ir įdedame į salotų mišinį.

  3. Pabaigai įdedame 5 šaukštus majonezo (dėti pagal skonį), žiupsnelį druskos ir kvapiųjų pipirų. Ir viską gerai išmaišome. Galų galiausiai galime valgyti :)

Receptą atsiuntė Ieva

Komentarai (1)


  • Aušra 2017-04-14 22:26

    Pačios skaniausios salotos :)


Daugiau receptų