Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Špinatų sriuba
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų špinatų
150 mililitrų grietinėlės ( (12% riebumo))
2 svogūnų (askaloninių)
4.3 litro vandens
100 bazilikų
1 valgomasis šaukštas miltai
2 valgomieji šaukštai sūris (parmezanas, smulkintas)
1 skiltelė česnakų
1 vienetas sultinio ( MAGGI daržovių (kubelis)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 sauja duonos (skrebučiai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustykite nuvalytus svogūnus ir česnako skiltelę.
2.
Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.
3.
Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.
4.
Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.
5.
Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.
6.
Patiekite su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.

Špinatų sriuba

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustykite nuvalytus svogūnus ir česnako skiltelę.

  2. Įkaitinkite puodą, įpilkite alyvuogių aliejaus ir pakepkite svogūnus ir česnaką. Apibarstykite miltais.

  3. Į pudą supilkite vandenį ir palaukite kol užvirs. Tuomet ištirpinkite „Maggi“ daržovių sultinio kubelį.

  4. Sudėkite špinatus bei susmulkintą baziliką į puodą. Tuomet smulkintuvu sutrinkite puodo tūrinį, kol sriuba pasidarys tiršta.

  5. Tuomet supilkite grietinėlę ir pavirkite dar apie 5 min ant žemos ugnies.

  6. Patiekite su parmezano sūriu ir duonos skrebučiais.

Komentarai


Daugiau receptų