Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Sūdyta lašiša

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kaip pasidaryti druskos mišinį sūdytai lašišai rasite receptą šioje svetainėje "Druskos mišinys sūdytai lašišai".

Paruošimas:
Lašišą įtrinti druskos mišiniu sūdytai lašišai, kad gerai padengtų ir išlaikyti šaldytuve 24 valandas. Prieš naudojant gerai nuplauti ir nudžiovinti švariu rankšluosčiu.

Jei file stora, šaldymo laiką galima pratęsti dar parai. Naudoti tinka kai file būna gerokai sukietėjus. Laikyti šaldytuve ne daugiau kaip 5 dienas. Tinka vartoti su anyžine degtine Pernot arba Pasties, bei padažas rūkytai arba sūdytai lašišai.

Receptą atsiuntė Šarūnas dromdrom.com

Komentarai (4)


  • Edgaras 2010-03-11 16:28

    nieko kito nebelieka,tik kaip eit i virtuve ir darineti lasisa ziuresim kaip cia gausis


  • Lile 2009-01-15 18:45

    taip, būtent, klaidą pastebėjau vos paspaudus " išsiųsti"


  • one two 2009-01-15 17:05

    Lile, rašydama "josforas", turbūt turėjai omeny fosofrą..? [


  • Lile 2009-01-14 20:34

    labai megstu sudydta lasisa , man tokia ji labai daug kur tinka. ir su bulviniais blynais, ir sumustinukams, ir suvyniota i lavasa, ir i sushi isukta ir ant groteliu kepta ir.. ir... lietiniai su lasisa... nu visko glima su ja prisimastyt
    o josforo kiek joje, o kiek vitaminu..


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...