Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Svarainių ir moliūgų tyrė
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo moliūgų
750 gramų svarainių
1 žiupsnelis laurų lapų (lapai, malti)
25 gramai kmynų
20 vienetų pipirai (kvapnieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Moliūgus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svarainius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sumaišykite su moliūgais. Įpilkite 0,5 l vandens ir virkite apie 20 min. Į šią masę suberkite sumaltus prieskonius, pasūdykite pagal skonį ir gerai išmaišykite. Virkite nuolat maišant apie 5 min. Karštą masę sukrėskite į švarius stiklainius ir užsukite dangteliais.

Svarainių ir moliūgų tyrė

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Moliūgus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svarainius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sumaišykite su moliūgais. Įpilkite 0,5 l vandens ir virkite apie 20 min. Į šią masę suberkite sumaltus prieskonius, pasūdykite pagal skonį ir gerai išmaišykite. Virkite nuolat maišant apie 5 min. Karštą masę sukrėskite į švarius stiklainius ir užsukite dangteliais.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų