Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tortas su rūkyta lašiša
AUTORIUS:
Rimantė
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų
300 gramų lašišų (rūkyta)
šiek tiek majonezo
šiek tiek druskos
50 gramų ikrų
500 gramų varškės sūrio
800 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlą plonai iškočiojame, suformuojame kvadratinius blynus ir apie 10 min. apkepame 200 laipsnių temperatūroje.
Varškės sūrį sutriname ir sumaišome su majonezu, druska bei ikrais.
Lašišą supjaustome labai plonais griežinėliais.
Imame vieną sluoksniuotos tešlos paplotį ir tepame ant jo varškės sūrio masę, ant viršaus sudėliojame lašišą ir taip kartojame, kol sunaudojame visus lakštus bei likusius ingredientus.
Torto viršus turi pasibaigti varškės sūrio ir ikrų mase.
Apibarstome tortą sluoksniuotos tešlos trupiniais, apvyniojame maistine plėvele it padedame 5-6 val. į šaldytuvą.
Patiekiame šaltą.
Skanaus!

Tortas su rūkyta lašiša

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlą plonai iškočiojame, suformuojame kvadratinius blynus ir apie 10 min. apkepame 200 laipsnių temperatūroje.
Varškės sūrį sutriname ir sumaišome su majonezu, druska bei ikrais.
Lašišą supjaustome labai plonais griežinėliais.
Imame vieną sluoksniuotos tešlos paplotį ir tepame ant jo varškės sūrio masę, ant viršaus sudėliojame lašišą ir taip kartojame, kol sunaudojame visus lakštus bei likusius ingredientus.
Torto viršus turi pasibaigti varškės sūrio ir ikrų mase.
Apibarstome tortą sluoksniuotos tešlos trupiniais, apvyniojame maistine plėvele it padedame 5-6 val. į šaldytuvą.
Patiekiame šaltą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Rimantė

Komentarai (21)


  • Reda 2017-04-14 21:23

    tik plonai iskociokit......super skanu


  • Birutė 2015-12-21 12:07

    Aš visus žuvies tortus darau dviejų sluoksnių ,taip patogiau valgyti ir per daug neprisigamini.


  • Asta 2015-12-18 21:20

    Tesla mieline ar bemiele?


  • INGA 2015-12-11 11:38

    DARIAU, LABAI SKANU, VIETOJ SURIO EMIAU TRINTA VARSKE,TJ NEREIKEJO TEN JAU MAJONEZO, TIK ZOLELIU..... LASISA SUBLENDERIAVAU IR TEPIAU, TJ SUPER VISKAS SUKIMO, PJAUSTES LAAAABAI GERAI......
    DARYSIU SVENTEMS, DAR PRIDESIU ZALIA SLUOKSNI, GREICIAUSIAI SPINATU,AR SV.AGURKO,,JIE SU LASISA DRAUGAUJA :)


  • balanos gadynei ir kitiems 2015-02-24 00:42

    Gal geriau pasidomėkit patys Kūčių valgiais ir tradicijom, tada bent nepliurpsit tokių nesąmonių, kad aguonpieniui reikalingas pienas ar kad pasninką išsigalvojo internetiniai komentatoriai. :)


  • INGA 2015-02-03 10:14

    TURETU BUTI TIKRAI SKANU


  • vida janoniene 2014-10-21 15:11

    Atrodo tiesiog niam niam. Siandien pat pasigaminsiu. Aciu uz receptuka


  • julija 2014-10-21 11:07

    saldyta tesla nusiperki ir jokios terliones:)


  • As 2014-10-21 07:58

    Kas nori greitesnio variants naudokit sumustiniu duona pluteles nupjaukit sudekit viena salia kito ir tepkit ir sluoksniuokit galima pailga daryt galima keturkampi o ir pertepti sugalvoti galima daug varijantu . As dar darausu koncervuotu tunu virtais kiausiniais ,zirneliais ir majonezu viska sumaisai kad butu netirsta ir tepi .virsu ir sonus majonezu puosiu darzovemis .



  • Vilma 2014-10-21 07:45

    Gerbiamoji Lina aguonpieni be pieno tikrai pagaminsi .aguonas uzmerki nakciai I salta vandeni ir mali mesmale kokia 5-6 kartus Kuo daugiau kartu mali tuo skanesnis aguonpienis tada atskiedii virintu vandeniu idedi cukraus kuciukus mesti pries 1val kas megsta

    minkstesnius o kas traskius pries pat valgyma . Nuostabus patiekalas kuris valgomas karta metuose skanu ir rytojaus diena



Daugiau receptų