Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Trinta pievagrybių sriuba

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Puode ištirpdyti sviestą, sudėti grybus, pjaustytą svogūną ir porą.
Kepti apie 5 min., kol suminkštės.
Tuomet suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų ir viską gerai sumaišyti.
Sriubą uždengti ir kartais pamaišant virti apie 20 min.
Išvirus sudėti grietinę ir trinti, kol susidarys kreiminė masė.
Patiekti šiltą.
Labai skanu su skrudinta duona.
Skanaus.

Receptą atsiuntė http://agnesca.blogspot.com

Komentarai (56)


  • to Skanu 2015-03-01 17:20

    "kaip jus ja sutrinat iki tokios vientisos tirstos mases, kurioje niekas neplaukioja? Nes kiek betryniau, grybai vistiek nesusitryne ir gulejo ant dugno, tada pabandziau pergrusti viska per sieteli, bet velgi - grybai labai sunkiai ir nenoriai per ten lindo. Galiausiai suplakiau visa sriuba mixer'iu ir tik tada gavosi grazi kaip kad cili. Pasidalinkit savo mintim"

    Nustokit žaist su tais sieteliais, absurdas blenderių laikais terliotis su tom prieškarinėm nesąmonėm


  • Silvija 2015-01-07 14:29

    Tobula!


  • Julius 2015-01-04 13:55

    Tikrai skani. Grietine siulyciau atskirai pagal skoni detis jau i patiekta sriuba, tuomet nebus tokia riebi


  • Audra 2014-08-27 15:14

    Skanu, bet jau tokia riebi, manau geriau kaIP Padaza naudot ant kazko


  • Ingrida 2014-07-17 15:28

    Nerealiai skaniai gavosi. aciu labai uz recepta


  • Egle 2014-06-09 14:58

    Tikrai labai skani sriubyte!


  • Gintare 2014-03-10 18:42

    Labai gardi,negaliu sustoti valgyt


  • Gabrielė 2014-02-28 20:40

    Labai skani sriuba, tik kad gavosi man jos labai mažai... Kitą kartą dėsiu visko dvigubai daugiau Bet šiaip tai receptas puikus!


  • Eglė 2013-11-17 16:13

    o vat aš pasiskųsiu - man nesigavo. sriuba gavosi ant tiek tiršta, kad į košę labiau panašu buvo, o ir skonis nelabai, nors pievagrybius labai mėgstu....


  • Dina 2013-07-30 22:35

    Aciu uz nuostabaus recepta!Jau du kartus viriau.Antra karat idejau melyno pelesinio surio, gavosi visai kaip Cili picerijos.


Daugiau receptų