Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Troškinta jautiena su grybais

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kubeliais supjaustytą jautieną dedame į verdantį vandenį, kad apsemtų.

Sudedame morkas, svogūnus, prieskonius.

Kai baigia virti įdedame šaukštą pomidorų tyrės (sutrintą pomidorą), marinuotus arba išvirtus grybus. Aš turėjau tik pievagrybių, tai sudėjau juos.

Viską gerai išmaišome ir patroškiname dar 5 minutes.

Troškinį išimame į lėkštę ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai (4)


  • Daina 2016-10-13 10:46

    Norint pagaminti skanu troskini pirmiausia mesa gerai apskrudink tame paciame puode su nedideliu kiekiu aliejaus kai mesa paskrus sudek visas darzoves ir vel paskrudink o tik po to uzpilk vandens tik tiek kad apsemtu ir troskink ant silpnos ugnies na o prieskonius kiekvienas pagal savo skoni


  • Saulius 2016-03-13 21:33

    Siaip jautiena apie 30min verda


  • Saulius 2016-03-13 21:32

    Siaip labai netikslus receptas:)
    1.Virti reikia kol visi riebalai pakyla, tada perkosi ir vel uzkaiti.
    2.Siaip pomidoru neuztenka, reikia ir kecupo arba pomidoru padazo (3sauk).
    3.Taip pat reikia ir grietines, nes suteikia sodrumo, be jo ne kas.
    4.Kai 2k uzverda reikia virti tikrai ne 5min, nes siaip jautiena kieta mesa, beje reikia ne tik pipiru ir druskos, dar reiketu vegetos ir pagal skoni galima aitriu papriku iberti. Sekmes


  • Tudar 2015-11-25 19:56

    Ka reiskia kai baigia virti?


Daugiau receptų