Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti rauginti kopūstai
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas svogūnų
300 gramų kiaulės lašinių
2 valgomieji šaukštai
1 kilogramas raugintų kopūstų
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje.
Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas.
Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama.
Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar, įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama.
Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Skanaus.

Troškinti rauginti kopūstai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje.
Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas.
Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama.
Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar, įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama.
Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai (20)


  • Paulius 2017-04-05 20:41

    Labai neaiškus receptas.. Jokių patarimų kaip juos padaryti minkštesniais, kiek troškinti, nieko... Patiekalas skanus, bet abejoju, kad pagal šį receptą gaminę žmonės mėgavosi tokiu geru patiekalu kokiu jis gali būti.


  • Ieva 2017-01-09 18:37

    Troskinau kopustus pirma karta pagal jusu recepta gavosi super !! :)


  • sandra 2016-02-13 17:22

    As asmeniskai tusinu apie valanda laiko ant silpnos ugnies ir tik pries pabaiga ipilu pomidoro padazo


  • zyga 2015-12-22 18:22

    taigi 2 saukstai POMIDORU PADAZO. Paskaicius toliau recepta, parasyta


  • rasa 2015-12-02 02:41

    nieko nesupratau: nei kiek pilti vandens, nei kiek laiko tusinti. ir matyt nuo kazko nukopijuota,nes nepabaigta rasyti,tik parasyta 2 saukstai,o ko? tie 2 saukstai,neaisku...


  • Monika 2015-11-21 14:01

    Labai geras receptas!


  • Gvidas 2014-02-15 23:02

    kiek laiko reikia troskinti? receptuose reikalinga konkretika...
    turi gi buti bent jau apytikslis laikas.


  • Joana 2013-07-31 14:37

    Pabandžiau ir labai patiko :super: aciu už receptuka ;-)


  • rima 2012-11-22 18:39

    Skani rieboka vakariene ;)


  • Petras Povilas 2012-08-30 18:45

    Moterys - kmynų, kmynų!!!!!!!! neužmirškite. Nebijokite vyras nuo tokio kiekio nesuprastės. Galiu garantuoti.


Daugiau receptų