Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Troškinti rauginti kopūstai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje.
Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas.
Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama.
Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar, įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama.
Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Lijana

Komentarai (14)


  • Gvidas 2014-02-15 23:02

    kiek laiko reikia troskinti? receptuose reikalinga konkretika...
    turi gi buti bent jau apytikslis laikas.


  • Joana 2013-07-31 14:37

    Pabandžiau ir labai patiko aciu už receptuka


  • rima 2012-11-22 18:39

    Skani rieboka vakariene


  • Petras Povilas 2012-08-30 18:45

    Moterys - kmynų, kmynų!!!!!!!! neužmirškite. Nebijokite vyras nuo tokio kiekio nesuprastės. Galiu garantuoti.


  • inga 2012-02-19 16:49

    kad kopustai greiciau suminkstetu as pvz i keptuve ipilu aliejaus arba sviesto ir juos pakepinu ant vidutines ugnies koki 15 min poto i keptuve ipilu vandens ir dar patusinu koki 10 min


  • Rolandas 2012-01-11 12:03

    Gardumynas,megstu panasius patiekalus,ir skaniai gavosi.


  • sisi 2011-12-13 17:02

    ka dariti kad kopustai greiciau suminkstetu?


  • Vaida 2011-09-23 13:52

    Simai, ir prie keptos žuvies derinasi. Mes visada Kūčioms troskiname kopūstus, tik be lašinukų.


  • inga kvedaraviciene 2011-03-21 14:57

    kaip tik troskinu,tik kopustai kietoki,idomu kiek laiko reikia troskinti?


  • Greta 2010-07-23 19:54

    labai labai labai skanu


Daugiau receptų