Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Troškintos vištų širdelės

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Širdeles išmarkiname ir sudedame į verdantį vandenį, palaukiame kol užvis ir po 2 min. nupilame vandenį ir nuplauname širdeles. Vėl sudedame į švarų verdantį vandenį, dadedame lauro lapų, druskos, pipirų ir paverdame apie 30 min. Keptuvėje ant sviesto pakepiname susmulkintą svogūną iki geltonumo, tada iš puodo dedame virtas širdeles, grietinę, prieskonius ir keletą minučių patroškiname. Paprasta, bet skanu.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (16)


  • Kris 2013-05-03 00:08

    As kazkaip niekada neverdu, bet buna viskas ciki. Gaminu pagal si recepta, visada gaunasi tobulai


  • lina 2011-10-19 12:10

    super skonis


  • ri 2011-05-04 13:24

    jau senai ta patiekala darau!visai seimai laaabai patinka!


  • joranas 2011-02-16 16:54

    labai skanu,daznai darau.


  • eglė 2011-02-16 14:58

    labai labai patiko!! tik pavalgius ant rytojaus vel norejosi pasidaryt


  • Rita 2010-11-10 13:09

    Ka tik pagaminau sita patiekala- fantastinis skonis ir minkstutes tokios gavosi.. tik troskindama as dar morkytes itarkavau. Zodziu,super patiekaliukas Skanaus visiems


  • Li 2010-10-30 00:26

    zivile, puikiai zinau, kiek troskinasi sirdeles.... Ne pirma diena virtuveje


  • AISTE 2010-10-29 14:08

    SAUNU ,MAN TO IR REIKEJO


  • Asta 2010-08-15 13:28

    Labai patiko. Tikrai begalo skanu.


  • Zulikas 2010-06-12 00:19

    Na nzn. jei senute esi ir dantu neturi, gali patroskinti 2 valandas, bet man, vyrui stipriam, moteru numyletiniui, patinka kietesne mesa.


Daugiau receptų