Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Ukrainietiškas jautienos guliašas su makaronais

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautieną susmulkinkite į mažus gabaliukus.
Sumaišykite miltus ir prieskonius.
Jautienos gabaliukus apvoliokite miltų bei prieskonių mišinyje.
Pakepinkite susmulkintus svogūnus aliejuje ir išimkite iš keptuvės (geriausia gili, didelė keptuvė).
Tuomet apkepinkite keptuvėje paruoštą mėsą.
Mėsai apkepus sudėkite atgal į keptuvę pakepintus svogūnus ir supilkite sultinį.
Pagardinkite paprikos milteliais, druska ir pipirais.
Troškinkite virš mažos bent valandą, kol jautiena suminkštėja.
Galiausiai sudėkite grietinę, pomidorų padažą bei petražoles.
Viską išmaišę dėkite į lėkštes ir patiekite su virtais makaronais.
Gero apetito!!!

Receptą atsiuntė Reda

Komentarai (3)


  • Lina 2012-08-17 02:20

    Labai geras receptas Mėsą iš tiesų reikia ilgai troškinti arba, kaip mano atveju, virti (reikėjo sultinio sriubai, todėl patiekalui naudojau jau išvirtą jautienos išpjovą), taigi laiko tikrai sutaupė - nereikėjo ypatingos priežiūros beveik valandą, kol mėsa virė. O toliau - viskas labai paprasta, greita, viskas, ko reikia, yra namuose, o rezultatas - kartojo ne tik vyras, bet ir aš


  • mikas 2012-06-29 19:34

    Katik gaminaus. 10min tikrai per mazai mesai gerai issitroskinti. po 15min dar buvo ganetinai kieta. uzteko 40min. O taip labai skanu, aciu uz recepta.


  • as 2012-02-16 11:41

    mazais gabaleliais apkepta mesa troskinti dar visa valanda?????as panasiai gaminu,tai apvoliota miltuose ir apkepta jautiena troskinu vos 10 min.


Daugiau receptų