Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ukrainietiški barščiai su kiauliena
AUTORIUS:
Laima
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
500 gramų kopūstų (rauginti)
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek grietinės
2 vienetai burokėlių
šiek tiek žalumynų
100 gramų pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa dedama į puodą, užpilama vandeniu, įberiama druskos, pipirų, sudedami lauro lapeliai ir verdama apie 1 valandą.
Po 1 valandos mėsa išimama, į tą patį puodą sudedami bulvių kubeliai, perplauti kopūstai ir verdama apie 10 minučių.
Burokėliai ir morka sutarkuojami.
Svogūnas susmulkinamas ir pakepinamas keptuvėje su aliejumi.
Į sriubą sudedami burokėliai, morka, svogūnas ir verdama apie 20 min.
Tuomet sudedama pomidorų pasta ir paverdama dar apie 10 min.
Patiekiama su grietine ir žalumynais.
Skanaus.

Ukrainietiški barščiai su kiauliena

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsa dedama į puodą, užpilama vandeniu, įberiama druskos, pipirų, sudedami lauro lapeliai ir verdama apie 1 valandą.
Po 1 valandos mėsa išimama, į tą patį puodą sudedami bulvių kubeliai, perplauti kopūstai ir verdama apie 10 minučių.
Burokėliai ir morka sutarkuojami.
Svogūnas susmulkinamas ir pakepinamas keptuvėje su aliejumi.
Į sriubą sudedami burokėliai, morka, svogūnas ir verdama apie 20 min.
Tuomet sudedama pomidorų pasta ir paverdama dar apie 10 min.
Patiekiama su grietine ir žalumynais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai (1)


  • antanas 2013-04-15 17:17

    :super: :super2:


Daugiau receptų