Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ukrainietiški barščiai žiemai
AUTORIUS:
Virginija
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 kilogramas kopūstų
1 sauja morkų
1 kilogramas paprikų
1 kilogramas pomidorų pastos
500 gramų svogūnų
2 valgomieji šaukštai druskos
200 gramų aliejaus
1 kilogramas burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daržuves susmulkinti ir viską sudėti į puodą su prieskoniais.
Troškinti 45 min., vis pamaišant.
Karštą masę sudėti į stiklainius ir užsukti.
Galima daryti ir be paprikos.
Skanaus.

Ukrainietiški barščiai žiemai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Daržuves susmulkinti ir viską sudėti į puodą su prieskoniais.
Troškinti 45 min., vis pamaišant.
Karštą masę sudėti į stiklainius ir užsukti.
Galima daryti ir be paprikos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Virginija

Komentarai (17)


  • Roma 2017-08-22 08:36

    Kaip suprasti viena sauja tarkuotu


  • Dange 2017-08-20 10:07

    Borokai virti turi buti


  • Maryte 2017-07-19 23:48

    Darau kiekvienais metais .labai skanu


  • Dale 2017-07-19 07:19

    O acto nereikia


  • ieva 2016-08-30 19:24

    aš dedu lygiomis dalimis visas daržoves,ir 0,5kg virtų pupelių na prieskoniai ir būtinai česnako.


  • megeja 2015-08-31 23:11

    o kam koncervuot, jei ziemą pakanka siu darzoviu, man gaila vasaros laiko, geriau pasimegauju gamta.


  • as 2014-09-18 23:21

    mano skoniui reikia irgi truputi rugsties


  • ???????????? 2014-09-14 12:33

    O kur pupelės? Geriau dėti virtus burokėlius prieš pat galą, tai spalva nenuverda:)


  • Ramune 2014-09-13 12:45

    As tai dedu virtus brokelius


  • nijole 2014-08-25 13:36

    nelieka burokas traskantis? o pupeliu nededat?


Daugiau receptų