Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Varškės spurgos

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkomi.
Iš gautis tešlos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai.
Verdama pavartant įkaitintame aliejuje.
Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi.
Kuo tešla minkštesnė, tuo spurgos skanesnės.
Todėl kai kurios šeimininkės užmaišo tokio tirštumo tešlą, kad spurgas į aliejų leidžia riebaluotu šaukštu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (124)


  • ssss 2014-09-20 16:00

    ne receptas kaltas,o prasta seimininke


  • jurate 2014-05-02 23:56

    Labai gerai gaunasi isbandyta dsug metu galima truputi vanilijos


  • Ramunė 2014-04-12 18:38

    Labai skanu! Patarčiau išmėginti.


  • evelina 2012-06-16 15:48

    labai skanu duodu 10balu


  • G 2012-05-23 11:38

    nereikia ant dideles ugnies kept kai kepi ant dideles ugmies tai jos virsus sudega o vidus zalias


  • Tara 2012-02-08 05:46

    Gavosi labai skanios, bet kadangi iskarto pasirode, kad miltu bus per mazai tai idejau daugiau. Dejau 225 g miltu ir 3 arbatinius saukstelius kepimo milteliu ir gavosi


  • Joliete 2012-02-07 15:45

    SUPER. Vakar kepiau uzskaite ir seimyna ir kaimynai rekomenduoju butent sitas


  • Marija 2011-12-31 17:01

    Absurdas kažkoks, o ne spurgos. Gavosi apskrudusiam burbule skysta košė. Netgi daugiau miltų nepadėjo, nors varškė net labai sausa buvo. Daugiau tikrai pagal šitą receptą negaminsiu ir kitiems nepatarčiau. Ir tik nereikia čia apie patirties trūkumą, geram receptui stebuklų nereikia.


  • julija 2011-12-20 03:44

    nera naujas receptas mano prosenele mane jas ismoke daryti //// tai,kad man tai nenaujiena


  • zyka 2011-12-11 11:53

    skanesniu spurgu nebuvau ragavusi siandien kepsiu antra karta uz pirktines sios skanesnes


Daugiau receptų