Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Varškės spurgos

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkomi.
Iš gautis tešlos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai.
Verdama pavartant įkaitintame aliejuje.
Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi.
Kuo tešla minkštesnė, tuo spurgos skanesnės.
Todėl kai kurios šeimininkės užmaišo tokio tirštumo tešlą, kad spurgas į aliejų leidžia riebaluotu šaukštu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Sandra

Komentarai (128)


  • austukas 2014-10-29 18:40

    kokios skanios spurgytes isejo


  • erika 2014-10-20 18:20

    labai skanu


  • karolina 2014-10-14 15:49

    nereliai geros !!!! 10 balu su +


  • erika 2014-09-23 09:33

    skanus


  • ssss 2014-09-20 16:00

    ne receptas kaltas,o prasta seimininke


  • jurate 2014-05-02 23:56

    Labai gerai gaunasi isbandyta dsug metu galima truputi vanilijos


  • Ramunė 2014-04-12 18:38

    Labai skanu! Patarčiau išmėginti.


  • evelina 2012-06-16 15:48

    labai skanu duodu 10balu


  • G 2012-05-23 11:38

    nereikia ant dideles ugnies kept kai kepi ant dideles ugmies tai jos virsus sudega o vidus zalias


  • Tara 2012-02-08 05:46

    Gavosi labai skanios, bet kadangi iskarto pasirode, kad miltu bus per mazai tai idejau daugiau. Dejau 225 g miltu ir 3 arbatinius saukstelius kepimo milteliu ir gavosi


Daugiau receptų