Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Varškinės spurgos
AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Būtina laikytis produktų proporcijų ir tešlos gaminimo eigos! Spurgos išėjo labai purios ir minkštos viduje, o plutelė plona ir traški. Būtina laikytis produktų proporcijų ir tešlos gaminimo eigos! Spurgos išėjo labai purios ir minkštos viduje, o plutelė plona ir traški. Jurgitos receptai
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
180 gramų varškės
110 gramų miltai
1 vienetas kiaušinių (dideli)
50 gramų cukraus
15 gramų vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis acto (sodai gesinti)
2 arbatiniai šaukšteliai sodos
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį, cukrų, druską ir vanilinį cukrų išplakame mikseriu. Dedame varškę, vėl plakame mikseriu.
2.
Pasveriame miltus, dedame juos šalia.
3.
Imame sodą, gesiname ją actu, pilame į tešlą ir plakame mikseriu. Iš karto po sodos dėjimo beriame miltus ir vėl išplakame mikseriu.
4.
Paliekame tešlą pastovėti apie 20 minučių, kad išbrinktų miltai.
5.
Įkaitiname puode aliejų, rankas taip pat pasitepame aliejumi, kad neliptų tešla, ir formuojame graikiško riešuto dydžio spurgytes.
6.
Verdame aliejuje, kol gražiai paruduoja.
7.
Kad spurgos neprisigertų aliejaus, įmetame į jį žalios bulvės skiltelę.
8.
Atvėsusias pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Varškinės spurgos

Recepto autorius: Būtina laikytis produktų proporcijų ir tešlos gaminimo eigos! Spurgos išėjo labai purios ir minkštos viduje, o plutelė plona ir traški. Jurgitos receptai
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinį, cukrų, druską ir vanilinį cukrų išplakame mikseriu. Dedame varškę, vėl plakame mikseriu.

  2. Pasveriame miltus, dedame juos šalia.

  3. Imame sodą, gesiname ją actu, pilame į tešlą ir plakame mikseriu. Iš karto po sodos dėjimo beriame miltus ir vėl išplakame mikseriu.

  4. Paliekame tešlą pastovėti apie 20 minučių, kad išbrinktų miltai.

  5. Įkaitiname puode aliejų, rankas taip pat pasitepame aliejumi, kad neliptų tešla, ir formuojame graikiško riešuto dydžio spurgytes.

  6. Verdame aliejuje, kol gražiai paruduoja.

  7. Kad spurgos neprisigertų aliejaus, įmetame į jį žalios bulvės skiltelę.

  8. Atvėsusias pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgitos receptai

Komentarai (9)


  • Jurga 2017-03-08 19:51

    As ir bandysiu.


  • Antanas 2017-03-08 19:50

    Aciu, skanu.


  • diana 2017-01-26 11:58

    pabandysime ar kai atsala paailieka minkstos


  • Austeja 2016-11-06 11:30

    Bandysim


  • Violeta 2016-07-31 12:30

    Skanios


  • agne 2016-06-13 23:04

    Labai skanios


  • auksinis kardas 2016-05-09 14:21

    Vau


  • Baubas 2016-05-09 14:20

    Labai skanu


  • ana 2016-04-21 12:43

    Labai faina


Daugiau receptų