Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykinė boba
AUTORIUS:
Edita
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus pudros (glajui)
150 gramų cukraus (tešlai)
100 gramų spanguolių (šaldytos ar džiovintos, tešlai)
4 vienetai kiaušinių (tryniai, tešlai)
500 gramų kvietinių miltų (tešlai)
170 mililitrų pieno (tešlai)
150 gramų sviesto (tešlai)
150 gramų razinų (tešlai)
7 gramai mielių (sausos, tešlai)
15 gramų vermuto (arba romas, glajui)
50 gramų vermuto (arba romas, tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas prieš gerą valandą reikia užpilti vermutu ar romu, kad išbrinktų, atšildyti spanguoles. Tuomet visus produktus, išskyrus razinas ir spanguoles sudėti į duonkepę (naudojau Bomann) ir nustatyti „Normal“ rėžimą. Po pagrindinio tešlos maišymo proceso (pas mane susignalizuoja), sudėti razinas, spanguoles ir tiesiog palaukti, kol tešla bus iškildinta ir Velykinė BOBA iškeps.
Taigi, beliks glajui skirtus produktus sumaišyti. Glajumi ir aplieti Bobą.
Greita, skanu ir paprasta!

Velykinė boba

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Razinas prieš gerą valandą reikia užpilti vermutu ar romu, kad išbrinktų, atšildyti spanguoles. Tuomet visus produktus, išskyrus razinas ir spanguoles sudėti į duonkepę (naudojau Bomann) ir nustatyti „Normal“ rėžimą. Po pagrindinio tešlos maišymo proceso (pas mane susignalizuoja), sudėti razinas, spanguoles ir tiesiog palaukti, kol tešla bus iškildinta ir Velykinė BOBA iškeps.
Taigi, beliks glajui skirtus produktus sumaišyti. Glajumi ir aplieti Bobą.
Greita, skanu ir paprasta!

Receptą atsiuntė Edita

Komentarai


Daugiau receptų