Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykinis varškės traputis
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Kvapnus, be galo skanus ir labai trapus pyragas su varške. Kvapnus, be galo skanus ir labai trapus pyragas su varške. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų miltai
400 gramų varškės
350 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.
2.
Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrimi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.
3.
Du trečdalius tešlos sutarkuoti į kepimo indą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 160 - 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Velykinis varškės traputis

Recepto autorius: Kvapnus, be galo skanus ir labai trapus pyragas su varške. Agnė
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš miltų, sviesto, 3 kiaušinių, sodos ir 250 gr cukraus užminkyti tešlą ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, o dar geriau į šaldymo kamerą, kad tešla atvėstų.

  2. Įdarui varškę gerai pertrinti su likusiu cukrimi, vaniliniu cukrumi ir kiaušinio tryniu. Baltymą standžiai išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškę.

  3. Du trečdalius tešlos sutarkuoti į kepimo indą, dėti varškę ir užtarkuoti likusią tešlą. Kepti apie 45 min., iki 160 - 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų