Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Velykų suktinukai - sushi
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Nors tai tikrai ne lietuviškas patiekalas, tačiau Velykų stalą tikrai papuoš! Nors tai tikrai ne lietuviškas patiekalas, tačiau Velykų stalą tikrai papuoš! Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė ryžių
3 vienetai jūros dumblių lapų
100 gramų lašišų
1 vienetas agurkų
4 valgomieji šaukštai sojos padažo
3 valgomieji šaukštai ryžių acto
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 arbatinis šaukštelis vasabio
1 arbatinis šaukštelis marinuotas imbieras
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kai ryžiai atvės, supili ryžių actą sumaišytą su druska ir cukrumi, truputį jį pakaitinus, kad prieskoniai ištirptų. Ryžius išmaišyti.
2.
Agurką ir lašišą supjaustyti juostelėmis.
3.
Imti lapą, dėti ryžių, dėti agurko, lašišos ir bambukinio kilimėlio pagalba susukti ritinuką. Taip daryti su visais produktais. Padarius, supjaustyti šlapiu peiliu, valdyti su soja, vasabi ir imbieru. Skanaus!

Velykų suktinukai - sushi

Recepto autorius: Nors tai tikrai ne lietuviškas patiekalas, tačiau Velykų stalą tikrai papuoš! Agnė
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ryžius išvirti pagal nurodymus ant pakuotės. Kai ryžiai atvės, supili ryžių actą sumaišytą su druska ir cukrumi, truputį jį pakaitinus, kad prieskoniai ištirptų. Ryžius išmaišyti.

  2. Agurką ir lašišą supjaustyti juostelėmis.

  3. Imti lapą, dėti ryžių, dėti agurko, lašišos ir bambukinio kilimėlio pagalba susukti ritinuką. Taip daryti su visais produktais. Padarius, supjaustyti šlapiu peiliu, valdyti su soja, vasabi ir imbieru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų