Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Virta triušiena su padažu

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Triušieną išvirti pasūdytame vandenyje (0,5 šaukštelis 1 l vandens) kartu su morka, petražolėmis ir svogūnu.
Virą triušieną supjaustyti gabalais ir užlieti padažu (grietinė su baravykais, praskiesta triušienos sultiniu arba pomidorų padažas, sumaišytas su sultiniu ar dar kitokiu pagal skonį).
Patiekti triušieną su ryžiais, makaronais, bulvėmis arba bulvių koše.

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai (2)


  • Triusiu augintoja 2012-10-29 20:21

    Na mes auginam triusius ir is ju gaminam patiekalus,tai nera jokio specifinio kvapo mesytes,matyt priklauso nuo to kuom ta triusi seri.


  • Lina 2011-03-26 13:54

    dievinu triusiena uper2atarimas-reikia ta mesa pries tai apvirti su slakeliu acto(kol uzverda),nupilti(taip atsikratoma specifinio triusienos kvapo) ir tik tada daryti viska pagal rec


Daugiau receptų