Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Virtas jaučio liežuvis

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sausam marinatui papildomai reikės: pusė šaukštelio pipirų, 2 lauro lapeliai, 3 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo.

Liežuvis nuplaunamas ir įtrinamas prieskonių mišiniu — pipirais, česnakais, sumaišytais su cukrumi, druska, citrinos rūgštimi, įtrintas laikomas šaldytuve 12 val. Vėliau išverdamas su daržovių sultinyje. Išviręs panardinamas į šaltą vandenį ir nulupamas. Supjaustomas griežinėliais, užpilamas krienų padažu ir dar kiek pakaitinamas. Prie liežuvio tinka karštos virtos bulvės.

Komentarai (3)


  • arturas 2011-03-09 18:44

    kiek laiko ta liezuvi virt ?


  • Darius 2008-12-24 12:03

    Morkos verdamos "aržovių sultinyje".


  • liezuvis 2008-12-24 10:13

    Tai kur MORKOS ?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...