Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Virti vėžiai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Užvirinkite vandenį puode, pasūkykite. Kai vanduo užvirs, sudėkite vėžius ir virkite 7-10 min. Vėžiai verdami tik gyvi. Vėžio mėsa yra balta. Valgoma žnyplių mėsa ir uodega. Jeigu išvirtų vėžių uodegos užlenktos, jie buvo gyvi ir tinkamai išvirti.

Komentarai (16)


  • Sausainis 2011-04-30 22:48

    as tai krapu nedejau, viriau su druska, krc viens buva negyvs tai pajuodava ansai, o dviese buva bepradeda poruotis D


  • blabla 2011-04-28 21:24

    pagal viska reik ir krapu idet


  • (anonimas) 2011-04-28 21:13

    ziuriu nieko jus nesuprantat kaip reikia virti vezius


  • Sausainis 2011-04-28 20:58

    Bet kaip skanu !


  • (anonimas) 2011-04-28 19:36

    vezius tik gaudom kam juos pirkti ir tokius didelis piginus moketi


  • Audrius 2011-04-28 19:13

    kas cia per nesamone? tokio idiotisko recepto dar nesu mates D vanduo ir druska tai kas cia gausis ? tai vat cia receptas normalus:
    idedat daug druskos kokia sauja i didesni puoda. pridedat krapu kad vanduo kai uzvirs butu zalsvos spalvos. tada dedat vezius ir verdat gan trumpai. kada sujungimas tarp ju uodegos ir kuno atsoka tada vezys yra isvires.


  • vezys 2011-04-28 18:43

    recepte truksta krapu ir alaus


  • (anonimas) 2010-07-19 14:49

    O vėžius perkate, ar gaudote?


  • Lape` 2009-12-31 18:31

    Kai kurie ir alu pila. Siaip kad nesunaikinti tikro vezio aromato, geriau nedeti priedu iskyrus druska.


  • (anonimas) 2009-12-31 18:03


Daugiau receptų