Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virtų bulvių cepelinai
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
3 kilogramai bulvių (virtos)
400 gramų krakmolo
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
500 gramų mesos (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla: bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.

Įdaras: mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.

Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.

Saknaus

Virtų bulvių cepelinai

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešla: bulves sumalti su mėsmale, įdėti druskos, sudėti krakmolą ir viską gerai išminkyti.

Įdaras: mėsą sumalti, įmalti svogūną, įdėti prieskonių pagal skonį, įpilti šlakelį sultinio arba vandens ir gerai išmaišyti.

Formuoti cepelinus ir viri vandenyje apie 5 min. po užvirimo. Patiekti su grietine ar svogūnų padažu.

Saknaus

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai (23)


  • Raminta 2017-07-13 22:23

    Tai labai skanus cepelinai


  • Ramux 2016-02-02 14:44

    O butina det krakmolo. Vien kiausinio neuztenka


  • aldona 2016-01-28 22:31

    butina krakmola uzplikinti karstu vandeniu



  • gaspadinė 2016-01-15 15:25

    .........tik kartą per metus, - galima


  • Niolė 2015-08-07 09:39

    Manau , kad kiaušinių būtinai reikia :)


  • svetka 2015-07-10 17:36

    zinoma farsas turi but apkeptas ar daroma is virtos mesos sumalus


  • virėja. 2015-06-30 01:04

    į vidų dedamas faršas turi buti su prieskoniais apkeptas ir patroškintas.Virkite, tikrai nenusivilsite.SKANAUS.


  • edita noreikienė 2014-12-06 10:57

    Isvyrkite


  • Laima-Linai 2014-09-28 13:50

    Krakmolo reik dėt mažiau,nes vien nuo krakmolo kieti gaunasi,o ne nuo kiaušinių


  • Laima 2014-09-28 13:47

    Kiaušinių būtinai reikia ir 3 kg bulvių,mažiausiai 3 kiaušinius,kad verdant neišsileistu.O šiaip isai skanu,dar skanu ir su varške,aš į varškędedu čiut drukos ir pipiriukų.Pabandykit :-)


Daugiau receptų