Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Virtų smegenų paštetas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai kiaušinių (virti)
100 gramų raudonojo vyno
2 valgomieji šaukštai grietinėlės
šiek tiek druskos
25 gramai želatinos
600 gramų kiaulienos smegenų (virtos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.

Virtų smegenų paštetas

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.

Komentarai (2)


  • LORA 2014-02-06 15:25

    ŽALIOS SMEGENYS??


  • (anonimas) 2011-04-14 10:15

    %-) :super: %-) :super: %-) :super:


Daugiau receptų