Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vištiena Made in CHINA
AUTORIUS:
Elinda
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek medaus
šiek tiek ryžių (garnyrui)
šiek tiek vištos filė
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Taigi nereikia moketi dideliu pinigu sumu uz kinieciu virtuve prabangiuose restoranuose.

Taigi pirma užkaičiame ryžių, paverdame penkias minutes, suberiame karį ir paliekame išbrinkti.

Tada imame vištienos file, į keptuvę pilame aliejaus (nedaug vos vos) ir apkepiname vištieną (nedekite jokių prieskonių)!

Vištienai baigiant kepti supjaustome dvi tris skilteles česnako ir padidiname ugnį, metame česnaką, išmaišome ir už minutės kitos dedame gerą šaukštą medaus, tada troškiname ir leidžiame vištytei apsivilkti medaus padažiuku, kai vištiena įgauna karamelės spalvą ji jau paruošta. Vištienos kepimo ceremoniją geriausiai atlikti ypač greitai ir ant didelės ugnies pastoviai pamaišant.

Tada imame ryžiį, jei norime įdomesnės formos, o ne pabirų ryžių, imame paprastą puodelį, į jį dedame ryžius, gerai paspaudžiam, tada puodelį aukštyn kojomis dedame į lėkštės centrą ir nuimame puodelį, štai jums ir ryžių pilaitė.. Aplink dedame vištieną. Skanaus!

Vištiena Made in CHINA

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Taigi nereikia moketi dideliu pinigu sumu uz kinieciu virtuve prabangiuose restoranuose.

Taigi pirma užkaičiame ryžių, paverdame penkias minutes, suberiame karį ir paliekame išbrinkti.

Tada imame vištienos file, į keptuvę pilame aliejaus (nedaug vos vos) ir apkepiname vištieną (nedekite jokių prieskonių)!

Vištienai baigiant kepti supjaustome dvi tris skilteles česnako ir padidiname ugnį, metame česnaką, išmaišome ir už minutės kitos dedame gerą šaukštą medaus, tada troškiname ir leidžiame vištytei apsivilkti medaus padažiuku, kai vištiena įgauna karamelės spalvą ji jau paruošta. Vištienos kepimo ceremoniją geriausiai atlikti ypač greitai ir ant didelės ugnies pastoviai pamaišant.

Tada imame ryžiį, jei norime įdomesnės formos, o ne pabirų ryžių, imame paprastą puodelį, į jį dedame ryžius, gerai paspaudžiam, tada puodelį aukštyn kojomis dedame į lėkštės centrą ir nuimame puodelį, štai jums ir ryžių pilaitė.. Aplink dedame vištieną. Skanaus!

Receptą atsiuntė Elinda

Komentarai (3)


  • !................! 2010-07-05 18:47

    Butinai reikia isbandyti ;-)


  • shmikis 2009-01-05 22:41

    o ash siulyciau pamarinuoti porai valandu vishtienos file meduje su chesnakiukais ir aitriosiomis paprikomis :super:


  • lijana 2008-12-18 17:53

    siulau dar prideti vienos spaustos citrinos sulciu, ir apslakstyti soju padazu. tikrai skanu, nepasigailesit.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...