Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Vištienos kepenėlės

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su sviestu.
Apkepus kepenėlėms į tą pačią keptuvę sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, pievagrybius, sojos padažą ir pakepiname keletą minučių.
Galiausiai sudedame grietinę ir šiek tiek pakaitiname.
Valgome su virtais ryžiais arba makaronais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (13)


  • Lina 2013-02-24 01:37

    Aciu seimininkei! Aciu Ritai uz papildoma info! Gaminau pagal abu receptus. Labai skanu!!!


  • Rita 2011-11-10 17:00

    Aš vištienos kepenėles apkepusi dar patroškinu puode. Ant puodo dugno pritarkuoju morkų (jos suteikia švelnumą kepenėlėms) ir pripjaustau svogūnų. Ir jau tada verčiu apkeptas kepenėles ant daržovių. Patroškinusi apie 20min, užpilu grietinėlės ir dar truputį pakaitinu. Labai skanus padažas gaunasi. Valgom su bulvių koše. Siūlau pabandyti!!!


  • simona 2011-11-08 09:58

    o priestai kepeneliu apvirti nereikia?


  • aurutia 2011-08-20 23:12

    reiks pameginti nors labai jau lengva


  • Tutsi 2010-12-08 23:20

    labai megstu kepeneles


  • jolita 2010-12-08 19:39

    labai skanu,tik as dar sultinio puslitri ipyliau,tai ir padaziukas geras gavosi


  • ******* 2010-02-04 13:20


  • asta 2010-01-09 14:14

    Labai skanu,geras receptas,siandiena jau gaminau,liuks!


  • chile 2010-01-08 18:59

    Visai skaniai skamba, rytoj reikes pabandyt


  • Zita 2009-12-13 14:50

    Dariau, man patiko, tik kasdien negalėčiau tų kepenų valgyti, rūgštys pakyla


Daugiau receptų