Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!

Žemuogių uogienė

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žemuogės perrenkamos, nuplaunamos, užberiamos cukrumi ir laikomos, kad atsirastų sulčių.
Kitą dieną uogos ir sultys supilamos į puodą, ir uogienė verdama, graibant putas, apie 25—30 min., t. y. kol uogos pasidaro permatomos, o sirupas sutirštėja.
Išvirta uogienė supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai uždaroma.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai (3)


  • VIKA 2012-07-02 14:21

    o poto nebuna ta ogene keta kad vos sauksta ikisi,as tai darau taip sutrinu zemoges su cukrumi i svarius stiklainius supilu ussuku gerai ir i saldikli.....


  • deimute 2012-04-16 15:48


  • deimute 2012-04-16 15:41

    mano patiko skanu labai siulau isbandyti


Daugiau receptų