Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Žuvies troškinys
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
2 vienetai česnakų (skiltelės)
šiek tiek juozažolių
šiek tiek krapų
šiek tiek paprikų
šiek tiek petražolių
šiek tiek salierų
2 vienetai svogūnų
šiek tiek
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
1 kilogramas žuvies
šiek tiek čili pipirų
šiek tiek gelsvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.

Žuvies troškinys

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.

Komentarai


Daugiau receptų